Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Хитов бродуейски мюзикъл в Пловдив

Софийски музикален театър ще представи хитовия бродуейски мюзикъл FAME (СЛАВА), по феноменалния едноименен филм за поп културата от 80-те години на 20 век. На 19 юни от 21 часа в лятно кино „Орфей“.
FAME е международна хит сензация, проследяваща живота на младите артисти от известен нюйоркски колеж за сценични изкуства. Кармен (в ролята Катрин Радева), Ник (в ролята Тодор Борисов) , Серина (в ролята Виктория Димова), Тайрън (в ролята Амедео Джунта), Шломо (в ролята Николай Иванов), Джо (в ролята Димитър Ангелов), Айрис (в ролята Белослава Ангелова), Мейбъл (в ролята Ива Маринова), Гуди (в ролята Георги Георгиев), Грейс (в ролята Виктория Асенова) са изпълнени с вяра, самочувствие, амбиция и мечтаят за слава. Всички те са убедени, че са призвани да направят велики неща, но когато се сблъскват с предизвикателствата на реалността, любовта и приятелството, постепенно откриват, че в живота има много повече от това да си звезда.
Историята на FAME връща режисьора Петър Одажиев в дните, когато трите училища по изкуства в Пловдив - музикално, художествено и за сценични кадри се помещават в съседни сгради, в двора на Семинарията. „По онова време, всички ние, точно както Ник, Серина, Тайрън, Кармен, Шломо и останалите от групата мечтаехме да станем известни. Също като тях бяхме изпълнени с вяра, самочувствие, амбиция и бяхме убедени, че сме призвани да направим велики неща. Но и също като тях не знаехме, че не може да очакваш да получиш нещо, което ти не даваш.“, споделя режисьора.
Билети - Eventim: https://bit.ly/3RdrORZ Grabo: https://grabo.bg/miuzikalat-fame-0nbdv
Билети на каса – каса в Дом на културата „Бoрис Христов“ и каса пред община Пловдив

Публикувана на
10 Юни 2024 година