Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

150-килограмовият Гущеров се скатава

Безотговорността на Християн Гущеров като родител и съпруг стигна нивата му на страх. Макар да е цели 150 кг. и да се прави постоянно на голям бияч със смешни заплахи по заведенията, Той се оказа изключителен страхливец, направо пародия на мъж и не само във визуален план.
Преди около седмица Светлана Гущерова бе спукана от бой пред собствения си дом на бул. „България” в София. Биячът е семейният им приятел Кирил Терзиев, който е бронзов медалист по борба в свободен стил от Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Причината е, че Християн дължал 1 млн. лв. на Калин от 2022 г. насам и не му ги връщал.
Гущеров е отварял гаража, когато жена му била нападната от Терзиев пред погледа на децата си. Няма как обаче да не е чул какво се случва. Вместо да защити съпругата си или поне да опита, той се скатал.
Самият борец твърди, че Гущерови са скалъпили историята с побоя, за да не му върнат парите и Светла сама си е избила три зъба. Имайки предвид психическото й състояние, няма да е изненада.
„Аз ги издържам, откакто баща му ги остави. Имам бизнес и му давах пари, изкарани с много труд, защото ми беше жал за децата. Двамата с жена му нямат един ден трудов стаж, как ще се оправят с толкова деца, а тя продължава да ражда”, казва Терзиев.Crimesbg.com

Публикувана на
11 Юни 2024 година