Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Том Круз налитал на принцеса Даяна, тя го отсвирила, бил нисичък

Том Круз е определян като сърцеразбивач от феновете през цялата му дълга кариера в киното и е бил обект на желанията на много киномани от десетилетия. Но 61-годишната екшън звезда изглежда също е имала не малко любовни залитания, понякога твърде "нависко" се прицелвал - и като височина на дамите, и като статут в обществото..
Близки до принцесата си спомнят, как още докато бил женен за Никол Кидман (доста по-висока от него), Том се захласвал по съпругата на принц Чарлз и дори през далечната 1992 година той я поканил сам и отделно на лондонската премиера на филма „Далече, далече“.
Близки до Даяна хора под сурдинка споделят, че тя тогава го отхвърлила като потенциален ухажор поради факта, че е твърде нисичък за нея.
Въпреки това се съобщава, че Даяна може да не е била толкова влюбена в актьора, колкото той в кралското семейство.
Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди разказва в спомените си как принцеса Даяна казва, че Том е „извън списъка“ по отношение на възможностите за запознанства, защото е „твърде нисък“.
Въпреки че е извън списъка, както се е изразила Даяна, тя все пак се срещна отново с Том на снимачната площадка на филма „Мисията невъзможна“, водейки със себе си принц Хари и принц Уилям.
Том си е падал и по височката Анджелина Джоли, твърдейки че се възхищава от интелекта ѝ и че е силна, впечатляваща жена. Особено бил впечатлен от факта, че тя никога не се е съобразявала с Холивуд, нещо, което самият тоя все пак прави, казва източник за светските издания.
Освен това и двамата са такива суперзвезди, че само шепа хора могат наистина да разберат живота, който живеят. Това само по себе си би могло да е основа за създаване на връзка.
Според същия източник, Анджелина била по-отзивчива от Даяна и флиртът ѝ с Том Круз станал някъде през 2019 година, след като тя се разведе с Брад Пит.
Миналата 2023 година, на фона на прясната раздяла на Шакира с Жерар Пике, тя и Том бяха заснети на Гран При на Формула 1 в Маями.
И според Page Six , прехвърчели искри, като източник твърди, че екшън звездата е „изключително заинтересована“ да преследва певицата.
„Шакира се нуждае от мека възглавница, на която да падне, и това може да е Том“, добавя той, като подчертава, че тук височината на двамата не играела никаква роля.телеграф

Публикувана на
11 Юни 2024 година