Новина от категория България
Архив на публикациите

По коя колежка новите депутати ще плакнат очи

Зам.-председателят на ПП „Възраждане“ Цончо Ганев е на път да направи несебърската активистка и секссимвол на партията Звезделина Каравелова много щастлива.
Той неизменно влизаше в НС от Втори МИР Бургас, този път е решил да се възползва от мандата си в 23 МИР в София, където също бе водач, а това ще отвори широко вратата за 50-ото Народно събрание за Каравелов.
Очаква се решението на Централната избирателна комисия (ЦИК), което на 99 % ще потвърди разпределението, което отрежда 2 депутатски места за „Възраждане“ от Бургаска област.
При това положение към столицата ще тръгнат общинският председател Борис Аладжов, защитил позицията си по категоричен начин, спечелвайки над 1200 преференции и Звезделина Каравелова, заемаща трето място в листата, пише Флагман.бг.Новата бургаска депутатка и бивша моделка Звезделина Каравелова придоби популярност в Бургас след ковид протестите през 2020 и 2021 година, а впоследствие се изстреля в листата на „Възраждане“, но в цикъла от избори така и не успяваше да стане депутат.

Публикувана на
13 Юни 2024 година