Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ясен е ерген 4, няма да е мускулест мъжкар, нито мамино синче

Кастингът за новия сезон на "Ергенът" вече е в ход и остава да се изберат 25-те участнички, защото кой ще е ергенът, вече се оказва ясно. Да, днес гръмна бомбата, че новият мачо, който ще бъде избран за формата, този път ще е различен. И няма да има нищо общо с предходните трима.
Той няма да е нито мускулест мъжкар като Виктор Стоянов, а още по-малко пък сладникаво мамино синче, каквито бяха и Евгени Генчев, и особено Алек Младенов. На хората им писна от подобен род момченца, които буквално сринаха с лека ръка представата на зрителите за мъжество.
Говори се, че точно затова новият избраник ще е наглед по-обикновен, по-възрастен от предишните, но и съвсем различен като типаж - умен и образован. И това е топ психологът Еленко Ангелов, който е свободен и необвързан.
Мълвата тръгна след клипче в Тик-Ток, където Еленко говори с известен наш режисьор и го съветва да се отпусне от стреса и да отиде да снима "Ергенът" 4, а режисьорът му казва, че приема, но ако Еленко стане самият ерген.
Майтапът настрана, но наистина хора от продукцията разкриха, че мъжът, за чиято любов ще се борят новите моми, няма да има нищо общо с предходните. И сме напълно съгласни, че е крайно време за нещо различно и по възможност качествено.разкритиябг

Публикувана на
13 Юни 2024 година