Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Лидерите на ПП ближат раните си в руска баня

Лидерите на „Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на смолянското село Гела след тежкото поражение на изборите.
ПП изпаднаха до третото място като загубиха 300 00 гласа, а водещите лица в партията буквално се покриха като не са коментирали резултата от вота.
Мястото за изборен анализ на „Промяната“ се оказа китен и уютен хотел в сърцето на Родопите, който се слави с изискана кухня, горски лукс и руска баня.
Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев публикува видео клипове пред хотела, в който са се настанили Кирил Петков, Асен Василев, Венко Сабрутев, Венеция Анкова, Методи Байкушев и други представители на ПП. Журналистът обаче е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана. Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов - съпругът на Любка Качакова, която е бивш министър от НДСВ, бивш зам.-министър и общински съветник.
Наложила се е намеса на полицията, за да разрешат ситуацията и да му върнат техниката. Не без пазарлъци: „Първо триеш записите, после връщаме микрофона!“.лупа

Публикувана на
13 Юни 2024 година