Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Жертвите му пищят, молят за помощ

Ужасяващи видеа заковават Васил Михайлов в брутално издевателство и жестоко насилие. Прокурорският син уринира върху жертвите си, след като ги пребие. Това стана ясно на вчерашното заседание по делото срещу него, на което бяха показани потресаващите видеа.
Някои от гнусните клипове са открити в телефона на Михайлов, но все още не е ясно дали са заснети с това устройство или някой друг ги е снимал и после ги е изпратил на прокурорския син, за да може да се наслаждава на потресаващите си подвизи.
Видеата, които бяха показани в съдебната зала в Районния съд, бяха чудовищни. Освен уринирането върху жертвите си се вижда как някои от тях плачат и го молят да спре, викат за помощ, а Васил Михайлов ги рита, бие, плюе и се гаври с тях. Докато жертвите му пищят от унижение и болка, прокурорският син ги налага с различни предмети, кара ги да му целуват обувките и всякакви подобни извращения.
Общият брой на свидетелите и на вещите лица е към 100 човека. Повечето вече са разпитани, остават още няколко свидетели и вещите лица да бъдат изслушани от Темида.
В момента срещу Михайлов-младши има няколко дела, които се гледат в Софийския районен съд. Едното е за заплахата за убийство и побой над бившата му.
Другото е за зверския мариз над футболния треньор Румен Андонов. Към него са приобщени няколко оплаквания от затворите в страната, както и два други случая, но може да се окажат и повече от два, както е тръгнал процесът.
Единият от тях е за побой над мъж на детска площадка, а другият е за зверско меле в заведение в Перник, където става екшънът с пистолета и ножа. Очаква се делото да приключи до месец.
На предишното заседание по делото за побоите бяха разпитани двама свидетели, които заковаха Васил за това, че е имал нож в себе си при един от случаите, в които е обвинен. Единият свидетел разказа пред Темида, че е намерил даденото оръжие в храсти до болницата в Перник.
Свидетелят просто е бил на правилното място в правилното време. Когато излиза след свиждане с роднина в пернишката болница, се натъква на нож в храстите. Това става, след като Михайлов заформя бой в Перник и вади нож на опонента си. Оказва се обаче, че съперникът на прокурорския син има пистолет и прострелва Михайлов в крака.
Затова и Васил ходеше с патерици известно време. На мястото идват полицаи и линейки и откарват застреляния побойник в пернишката болница. Именно там прокурорското синче изхвърля ножа, а свидетелят го открива малко по-късно и го предава на ченгетата.
Тази версия бе подкрепена и от един от парамедиците, който бе и вторият изслушан свидетел вчера. Лекарят твърди, че е видял нож в кания да виси от кръста на Михайлов, когато са го качили в линейката, но после в болницата ножа вече го нямало.
Следващото заседание ще е най-вероятно на 20 септември, защото Темида скоро излиза в лятна ваканция. /блиц

Публикувана на
14 Юни 2024 година