Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гушерова: Свекърът ми е лош човек

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова признава, че не се е надявала свекър й да звънне след побоя над нея тъй като е безскрупулен човек и им е заявил, че не го интересуват. Жена му Диана няма как да позволи той да прояви загриженост към семейството им, категорична е тя и допълва, че това е много тъжно, но за съжаление е самата истина.
Откакто са заедно с Християн, Добромир Гущеров не е дал и стотинка за внуците си. Според нея той е най-безсърдечният и лош човек и не знае кой дядо не би погледнал внуците си. Никой не му е искал пари, но пък толкова ли не може да им купи една близалка, сладолед или някаква дрешка на децата, недоумява тя. И продължава, че не си е мръднал пръста. За сметка на това пък гледа чуждото внуче, което не му е кръв. Настоящата му жена го е настроила против сина му според Светлана. Явно се страхува да не му се случи нещо и да остави всичко на Християн и тя да остане на улицата. Оказала се много хитра и алчна жена, която настроила баща срещу сина му и внуците му.
Според твърденията й, Добромир Гущеров е виждал само първото им дете – Ани, когато била бебе, а останалите три – не. Били в добри отношения, докато не станало ясно, че втората им рожба ще е момче. Според нея съпругата му Диана се е притеснила и контактите им секнали внезапно. Според Гущерова свекър й е умен човек, но не изключва с годините да е изглупял. Не може да разбере обаче що за човек трябва да си, че да не погледнеш внуците си. Уикенд

Публикувана на
15 Юни 2024 година