Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Малкият Валерко пощури съседите в палата за 3 млн. на майка си

17-годишният син на фолк певицата Алисия превърна луксозния палат на майка си за 3 милиона в къща за купони. Всеки ден в лъскавия имот се вдигнат шумни партита до ранни зори, оплакват се комшии на чалга дивата, пише Интриги.бг.
Валери Божинов-младши канел приятелчета на басейн още от обяд и купоните не спирали до ранните часове на нощта. „Пълно е с разни гаменчета, слушат чалга и надуват музиката, подавахме неколкократно оплаквания“, жалват се съседи.
Припомняме, че Божинов-младши се сгоди в края на миналата година за приятелката си Ивет Кочова, която също е редовен посетител на „Великият Валерко“.
Охолният имот се намира в столичния квартал „София парк“, който Алисия закупи преди няколко години срещу „скромните“ 3 милиона. „Джентъл парк“ стана скандално известен, след като преди месец маскирани полицаи нахлуха в три от общо 13-те луксозни къщи на бутиковия комплекс.
Поводът бе „операция по неотложност“ срещу митичния крал на контрабандата Николай Николов – Паскал, издигнал комплекса чрез подставени лица. Имаше съмнения, че там може да се укриват издирвани лица от организираната престъпна група на Паскал, а една от проверените къщи бе именно тази на Алисия.

Публикувана на
17 Юни 2024 година