Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Бивша на Блатечки се гушка с грък

За първи път наяве излиза кой е мъжът до бившата жена на Асен Блатечки. Катерина Горанова не си пада по светския живот и не обича публичност, затова и след раздялата с актьора не сме я виждали с никой друг. Единствено Intrigi.bg успя да се добере до ексклузивна снимка на режисьорката с новия й мъж.
На фотоса двамата позират в голяма компания на плажа, гушнати и ухилени до уши. Наши източници разкриха, че тайнственият мачо е грък, собственик на няколко заведения по морето.
Това е и причината Горанова всяка година да прекарва лятото в южната ни съседка заедно с дъщеря си. През останалото време Катерина често отскача до Гърция, а според запознати, скоро режисьорката планира да се премести при любимия си.
По думите им Катя се е влюбила като ученичка и има защо. Красивият „Аполон“ бил много по-атлетичен от Асен, страстен и също като Горанова авантюрист, който си пада по бохемския начин на живот. Двамата често пътешестват из Европа, като последно бяха на романтичен круиз в Рим.
Наскоро Блатечки също разкри коя е жената до него – красивата Елеонора Янакиева. Според слуховете актьорът е лудо влюбен и планира сватба.
Най-дългата връзка на Асен е именно с Катерина. Двамата имат 23-годишна дъщеря, която носи името на майка си Катерина. Разделиха се след афера на Блатечки с моделката Диляна Попова, от която има 10-годишен син – Борил.хотарена

Публикувана на
19 Юни 2024 година