Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Звезда от „50 нюанса сиво“ шокира

Дакота Джонсън, станала известна от ролята си във филмовата адаптация на книгите „50 нюанса сиво“ е в много вълнуващ период от живота си.
Мълва все упорито носи, че тя вече е сгодена за дългогодишния си приятел Крис Мартин. И докато двойката се приготвя за сватбата, феновете на актрисата нямат търпение да я видят в булчинска рокля.

Актрисата е една от основните фигури в Холивуд през последните години, която упорито залага на голите рокли. Някои подозират, че като нищо ще се появи дори в най-важния ден от живота си именно с прозрачна премяна.
Интересното е, че стилът на Дакота се промени значително след участието й в провокативната драма „50 нюанса сиво“. Преди това Джонсън винаги избираше по-женствени и деликатни образи. Но сега актрисата най-често може да бъде видяна в открити тоалети. Дакота просто обожава мрежестите тоалети, миниполите и топовете с много дръзко деколте.
Именно този образ помогна на Джонсън да се влюби в един от най-добрите ергени в Холивуд, бившия съпруг на Гуинет Полтроу, певеца Крис Мартин. Избраникът й е с около 12 години по-възрастен от нея, но и двамата твърдят, че това не ги притеснява.
Наскоро Дакота пак събра всички погледи, след като се появи на събитие по дантелено бельо. Красавицата бе облечена с рокля, която по-скоро биеше на нощница. Прозрачната материя бе със син нюанс и не криеше дантеленото й бельо отдолу.
За тази визия Дакота заложи на лежерна прическа и много лек грим.
Най-забележителният детайл от тоалета беше дългата висулка на врата на момичето. Само Дакота успява успешно да комбинира такива грандиозни рокли с прости аксесоари и семпъл стил. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
19 Юни 2024 година