Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 5340 пъти

Овен
Ден на колелото, всичко се променя, ситуацията са преобръща и тези, които са били отдолу, потиснати и забравени вече доминират в отношенията у дома и на работното място. Скочете в движение във влака на промяната, уловете мига и се постарайте да си върнете контрола у дома и положението на работното място. Планирайте за утре съвместни делови и творчески инициативи.
Телец
Ден на колелото, ситуацията така ще се извърти, че ще се наложи да давате дори и на длъжниците си. Родените в третата декада правят повече компромиси и в любовта са на прага на грешен избор. Плановете ви се променят, не включвайте в програмата си непроверени хора и такива, които открито са ви предавали в миналото. Важните срещи и преговори отложете за утре.
Близнаци
Ден на колелото, предстои трансформация, която ще засегне работата, личните ви връзки и проекти за бъдещето. Доминиращото до момента губи сила и актуалност и тръгва надолу по стълбата на успеха и късмета, а това, което е било потискано, изоставено и притискано дълго време избуява, изкласява и дава плод. Бъдете готови да направите нужните промени и рокади, подсигурете си гърба.
Рак
Ден на пръстена и колелото. Ситуацията се променя, родените в третата декада излизат на преден план и организират работата и живота на другите по начин, който го разбират и усещат. Бъдете готови да хванете в движение влака на промяната, да реагирате на изгодните предложения и да приемете покани за съвместна работа и живот. Ден на перспективно обвързване и в любовта.
Лъв
Днес и родените в третата декада се пекат на бавен огън поради случайни и губещи връзки. Тази вечер сте на път да опитате от забранения плод и в любовта. Не се подавайте на импулса, може да ви спретнат компромат, от който ще излезете материално и емоционално ощетени. Колелото ще се завърти и от утре вечер с навлизането на Слънцето в Рак ще навлезете в сатурнова дупка.
Дева
Днес съдбата ще завърти колелото и ще помогне на родените в третата декада да се справят успешно с пряката си работа. Облечете новите дрехи, където и да отидете днес ще ви оглеждат, ще бъде важно първото впечатление, за да грабнете вниманието и да поставите своите условия. Дръжте се на положение и не правете компромиси. Може да сключите изгодни договори.
Везни
Ден на колелото, едно го мислиш, друго става, а в крайна сметка трето се получава. Отделете повече време за себе си. Полезните вещества и мисли чудесно се усвояват и напасват на нуждите на тялото и душата. Ще получите откровение как да постъпите в труден момент и какво да изберете. Планирайте за утре съвместни инициативи, срещи и преговори. Тази вечер останете сред свои хора.
Скорпион
Ден на колелото, пригответе се да яхнете в движение всяка промяна и да останете актуални в момент, когато другите губят позиции и слизат от върха на славата и печалбата. Родените в третата декада може да направят своя обезпечаващ ход. Никъде на отивайте неглиже. Преди да ви направят чаканото изгодно делово предложение добре ще ви огледат и преценят. Дайте най-доброто от себе си.
Стрелец
Жестовете се връщат и тези, за които сме се погрижили вчера днес започват вече да ни връщат жестовете, да работят за личната ни кауза или за изгодни съвместни проекти. Днес и утре печелят задружните усилия в една обща и важна за всички посока. Може да привлечете инвеститори и да предразположите заинтересованите лица да подкрепят инициативите ви, рекламирайте се.
Козирог
Днес полезното лесно се усвоява, проведете лечебни процедури, яжте полезни храни, срещайте се с хора, които могат да ви дадат полезен съвет. Ден на пръстена. Добре е за всякакво обвързване, за подписване на нови договори и предбрачни споразумения, за старт на нова творческа и бизнес инициатива. Може да осъществите перспективни сделки и съюзи и да започнете печеливша дейност.
Водолей
Рисков ден и за родените в третата декада. Луна и Уран са в конфликтни аспекти към Слънцето ви. Не се намесвайте в споровете и игрите на други двама. Ще оберете негативите, независимо че искате да помогнете. Случващото се днес ще ви подскаже, къде свирите втора или трета цигулка и от къде трябва да бягате. Ден на колелото, на път сте към нов избор и нови възможности с нови хора.
Риби
Ден на колелото, съдбата ни вкарва в нова програма чрез договорите, които сключваме и ангажиментите, които поемаме. Отнесете се сериозно към всяко предложение защото с него може да си устроите живота, работата и ученето. Никъде не отивайте неглиже. Ще ви оглеждат изпитателно, първото впечатление ще е от особено значение. Лесно усвоявате полезни мисли и уроци.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Юни 2024 година