Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ергенчето Мамин Алек изчезна, дължал пари на продукцията

Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под дърво и камък, но злополучният Ерген нито си вдигал телефона, нито отговарял на съобщенията им, разкри вътрешен човек на Intrigi.bg.
Той е пропуснал последните си няколко участия и интервюта, което е в разрез с договора му в „Ергенът“. В рамките на 1 година – до финала на следващия сезон на риалити шоуто, бил е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от продукцията. Няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на бТВ или интервюта към медиите, с които „Old School Productions“ има сключен договор.
От близо месец обаче не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.
Прави впечатление и че в Инстаграм не е активен, а докато течеше „Ергенът“, публикуваше сторита през ден. Всъщност участието му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към „Old School Productions“.
Внезапното изчезване на Алек е прецедент в историята на „Ергенът“. Участниците от предишните два сезона също не изгаряли от желание да обикалят светски предавания и да пускат безсмислени постове в мрежата, но спазвали железните си договори заради убийствените неустойки.
Според запознати хейтът и напрежението след излъчения финал на „Ергенът“ дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците. „Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките“, коментират запознати.
Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките.

Публикувана на
19 Юни 2024 година