Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 5760 пъти

Овен
Слънцето навлиза в конфликтния ви Рак и бърза на среща с Венера и Меркурий. Ще успеете, ако работите в екип и съгласувате действията си с доверени партньори, колеги и съмишленици. Днес съдбата събира заедно хора с еднакви възгледи и нагласи. Проведете нужните събрания на работното място и уточняващите разговори у дома. Нужна ви е широка коалиция, ако искате да пробиете в живота.
Телец
Чудесен ден за работа в екип, за съвместни делови и творчески инициативи. Важното е всеки да си намери отбора. Влезте в групата си по интереси, нужди и възможности. Тръгнете с тези, с които винаги си прекарвате добре, а и работата ви спори. Не правете компромиси, за да не попаднете в агресивна и вредна за вашите амбиции среда. Бъдете сред свои и ще постигнете големи успехи.
Близнаци
Слънцето напуска Близнаците, губите част от ореола си, а и някои лични пълномощия. Луната е в опозиция на Юпитер от Близнаци, вероятно е група хора да се обединят срещу личните ви интереси и позиции и да се опитат да ви елиминират. До вечерта в играта се включва и тежкият аспект със Сатурн от Риби. Заформя се кармичен кръст, ще ви разпъват професионални, лични и семейни нужди.
Рак
Тази вечер в 20 ч. 52 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рака. Препоръката е да се събираме в групи по интереси, да търсим съюзници и съмишленици и да приключим с изостаналите работни проекти. Започва обединение на хора с еднакви занимания, чувства и амбиции. Влезте в подходящата среда, не оставайте в положения, в които не ви разбират и оценяват.
Лъв
Днес е важно да стегнете редиците, да се обградите със свои хора, да привлечете верни съюзници и да планирате съвместни делови и творчески дейности. Ще си проличи на кого може да разчитате и да се опрете и кой ще се отдръпне и ще ви прави проблеми в бъдеще. Не си позволявайте компромиси, не оставайте гърбът си незащитен, не влизайте в чужда, агресивна и несвойствена среда.
Дева
От днес Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рака. На преден план излизат съвместните проекти и семейните дела. Водете преговори, участвайте в брокерски инициативи, търсете нов дом или офис за разширяващата се работа и дейност. Ден за колективни инициативи, за влизане в нов отбор, в нова среда и в нова група по интереси. Ще се налага да слушате и изпълнявате.
Везни
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Ще имате шанс да влезете или да ви поканят в перспективна група, в която да работите или да развивате талантите си. Всяка среща е от значение, но не всяко предложение трябва да се приема. Не вървете против себе си, независимо какви екстри ви се предлагат. Ще се чувствате добре и комфортно защитени сред хора, с които имате общи интереси.
Скорпион
Днес ставаме силни, пробивни и търсени, ако влезем в подходящата група по интереси, дарби и амбиции и обединим силите си с подходящите хора. Не правете компромиси. Не оставайте в среда, която ограничава правата и пълномощията ви. Колективната инициатива ще помогне да защитите в бъдеще печалбите, интелектуалния си труд и продукт. Изберете и за децата нов отбор и треньор.
Стрелец
Днес е важно да се направи качествен подбор, да се уточни състава и възможностите на всички, с които ще се работи или ще се върви в нова посока. Тръбачът-съдба свири сбор и събира под знамето на общата делова инициатива подходящите хора. Проведете събрания на екипа, кандидатствайте за прием в желаната от вас група или колектив. Утре успехът ще следва хората с отборно мислене.
Козирог
Ден за съвместни дела, за старт на колективни инициативи, в които може да играете водеща роля и да привлечете стабилни съюзници. Подпишете нови договори, постарайте се да влезете в желаната среда, да получите допуск и пропуск за светски и обществени събития, на които ще присъстват важни за вас хора. Днес е от особено значение да бъдеш с тези, с които може да осъществиш мечтите си.
Водолей
Денят е синхронен с вашата природа изискваща обединение и работа в екип. Сега е момента да се действа съвместно, да се търсят подходящите хора за общ живот и делови съюз. Поединично ще бъдем елиминирани, но ако се съюзим с хора от нашето тесто, с нашите дарби и възможности ще бъдем непобедими. Денят е добър за създаване на всякакви обединения и коалиции.
Риби
Рисков ден. Луната от Стрелец е в опозиция на Юпитер и в пречупващ аспект със Сатурн от Риби. Може да напуснете със скандал досегашната си среда. Късат се приятелски и колегиални връзки в желанието да се намери по добро място за развитие на дарби, чувства и таланти. Няма да мине без проблеми и сълзи. Направете избор със сърцето и душата, време е да работите за себе си.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Юни 2024 година