Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Почти не го познавам този!“

Николина Ангелкова, която оглавяваше министерството на туризма с мандата на ГЕРБ, се отрече публично от любовника си. Тъй като той се оказа престъпник, тя се разграничи официално от него.
Живко Коцев, който някога беше главен секретар на МВР, топлеше леглото на Ангелкова след развода й, но след като се оказа престъпник, тя не само го заряза, но и публично го порица.
Коцев се оказа в тесни връзки с контрабандиста Стефан Димитров – Малката Яра. Именно последният е платил присаждането на коса на Живко, като интересното тук е, че хирурзите са взели материал за коса от задните му части.
Николина Ангелкова попада в нелепата ситуация да казва на черното бяло. Има доказателства, че е била на почивка с Живко Коцев в Малдивите, като компания са им правели Малката Яра и жена му.
Дни след връщането им в България, когато узнала от медиите, че любовникът й е обект на разследване от прокуратурата, публично отрече, че някога е имала интимна връзка с бившия главен секретар на МВР.
„Познавам съвсем бегло г-н Коцев и никога не съм имала близки взаимоотношения с него“, твърди бившата министърка на туризма.
Фактите обаче сочат друго.Уикенд, Crimesbg.co

Публикувана на
20 Юни 2024 година