Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Поставиха диагноза на политиците ни: Остра кретеноидна дегенерация, клоуни, дива селяндурщина

„Това изглежда като остра кретеноидна дегенерация“. Така, с цитат от свой колега – лекар, описа политическия живот у нас бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков. Пред Евронюз той обясни, че друга диагноза, която може да бъде поставена е “видиотяване“ .

Динко ПЕТКОВ

„Аз не разбирам този тип действия на политиците ни, на всички политици, независимо дали на тези, които харесваме или не. Този тип действия отблъскват хората като мен. Има дългогодишна традиция в нашия парламент – председателят на парламента да бъде избиран от най-голямата група. Защо тези, които нямат добър електорален резултат, да не подкрепят тази традиция?“, кометира още той.
Издателят Недялко Недялков хич не си поплюва:Жалките клоуни от Историческия зоопарк в НС се събраха и...веднага се разпуснаха в 30 минути почивка.
Хора, всички ние плащаме за тази мерзост, докога ще търпим?! Вие така ли работите - влизате в офиса, за да излезете веднага в почивка? Колко време би ви търпял работодателят?Ние сме работодателят на тези клоуни, но явно толкова сме си надвили на масрафа, толкова е богата държавата ни, че лентяйството, паразитизмът минават, и минават, и минават...че и се възпроизвеждат на всеки следващ вот, от едни и същи "системни партии" и техните чорбаджии, абонирани до живот за тлъстата депутатска заплата...
Известната пловдивска адвокатка Елена Гунчева-Гривова пък директно се присмива на новите стари депутати: Съставът на днешното Народно събарние: миски и мискинки, сервитьорки, певачки, таксиметрови шофьори, строителни работници, разносвачи на пици, поръсени с няколко Йориста за цвят и представителност и няколко други, които не могат да се врЕдЯт от първо споменатите…Балканска простотия и дива селяндурщина.

Публикувана на
20 Юни 2024 година