Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Кравата Лола“ и още гаври

Наскоро мрежата избухна с ново парче на изгряващата звезда Малена, която реши да направи чалга парче от детската песничка „Кравата Лола“. Оригиналната песен е от Испания и нашумя из социалните мрежи, като излезе малко „по-безобидна" кючек версия на детската мелодия. Впоследствие Малена забелязва тренда и направи вулгарен вариант на песента със същото заглавие.
Типично по чалгарски, 19-годишната изпълнителка презентира песничката за малки дечица в нещо, граничещо с порнофилм. Преструвайки се на краварка, певицата е облякла тясно синьо тоалетче и се увива около непознат за нас баровец. Музикалният клип стига до смазваща вулгарност - въпросният ухажор взима яйца и почва да ги чупи по задните части на провокаторката, наблягайки на натуралния пасторален мотив във видеото. Омесването на задника на Малена с яйцата на поляната е последвано от сцена, която прави нещата още по 18+. Същият мъжага, който преди секунди е до Малена, настъпва все по-близо до нея, облечен във фетишистки кожен каубойски костюм. Двамата започват да правят мръснишки танци, докато са заобиколени от статисти. Лицата на тълпата около двойката са замъглени. Вероятно защото и самите „творци“ осъзнават пошлостта на скандалния видеоклип.
Продаването на секс в чалга клиповете не е нещо ново, дори толкова сме свикнали, че вече не ни прави впечатление. Вкарването на този сексапил в контекста на детска песничка обаче потресе и най-разтропаните зрители на новата „творба“ на Малена: „Това е гавра с музиката“, „Дъното!“ бяха малка част от лавината възмущение и хейт, които изяжда изпълнителката.хотарена

Публикувана на
20 Юни 2024 година