Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Миска във възторг, за ЧРД любовник щедро й подарил пълна обиколка с градски автобус № 7

„Ох, моят отново показа пред целия град колко много държи на мен. Аз за него съм едно писано яйце. За 25-годишния ми рожден ден той ми поднесе голяма изненада. Тъкмо очаквах като лани да ме води на остров Бали. А той, бонбончето ми, щедър! Подари ми пълна маршутна обиколка с градски автобус № 7. Представяш ли си, муцка, какво преживяване през целия път от Остромила до Рогошките гробища.“, във възторг е една от най-вървежните пловдивски плеймейтки.

Динко ПЕТКОВ
„Ах, блазе ти! Кой като теб! Случи на мъж!“, споделяше възторжеността й нейна колежка инфлуенсърка.
Двете бяха седнали на кафене вчера на Дриймса. Шумно споделяха какво се е случило по време на ВИП-обиколката с градския автобус. От околните маси други жени им мятаха завистливи погледи. Една от тях директно се сопна на мъжа си: „Виждаш ли как някои ги носят на ръце, ей това е любов!“.
Той явно се засегна на тема любов: „Така е, ама виж я нея като двойно фотошопната е. Погледни се пък как изглеждаш ти, ма. Най-много да те кача за две-три спирки на „единицата“!“.
„Моят нали е бизнесмен, има връзки в общината. Договорчета-моговорчета. Уредил ми е празничната обиколка с автобус 7 с протекцията на зам.-кметицата, отговаряща за транспорта. Адвокатка е, ама от нея няма по-компетентна по транспортните въпроси в целия град. Тя даже му предложила да избира по кой маршрут да ме прекара: „Всички линии са на евроатлантическо ниво. Казваш, че новата ти все се оплаква, че й е студено. В автобусите ни е по-горещо от Сахара – от 45 до 48 градуса на сянка. Гарантирана постоянна температура. Твоята ще остане предоволна!“.
Още като се качили в “седмицата“, кондукторката им дала бели хавлии, като за сауна. Била много вежлива. Все ги подпитвала: „Да не ви е студено, а?“. И непрекъснато им доливала чашите с шампанско. Направило им впечатление, че давали охладено шампанско и на останалите пътници. Най-често на онези, които били пред припадане. Оплаквали се с немощен гласец, че не могли да понесат саунните условия в градския автобус.
Щедрият 65-годишен любовник на плеймейтката по едно време взел да се провиква: „Абе, шофьорът, няма ли да пуснеш малко климатика, едва се диша! От горещото простата ми взе да алармира“. Отговорили му: „Тук да не ти е някой курорт, бе, майна. Като се задушаваш, стой си у вас, какво си тръгнал на воаяж с това младо гадже. Виж я как се кефи!“. Проявил обаче разбиране, инструктирал го да бръкне в автобусната аптечка над втора врата и да си вземе простамил.
Чулата хвалбите как за ЧРД подарили пълна обиколка с градски автобус по линия 7, мърморещата на мъжа си пловдивчанка, му скръцнала със зъби: „Айде, размърдай се, скоро и аз ще имам рожден ден. Намери някаква връзка с кметицата по транспорта, да ни уреди и нас с такова ВИП преживяване! Побързай, че и други имат рожден ден, а автобусите-сауни са кът“.

Публикувана на
21 Юни 2024 година