Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Нападнаха в дома му футболна легенда

Роберто Баджо беше ограбен и ранен от престъпници снощи в дома си в Алтавила Вичентина, докато той и семейството му гледаха мача Испания-Италия. Той се е опитал да спре престъпниците, които са били петима и са били въоръжени, но един от тях го е ударил по челото с приклада на пистолет.
Бившият носител на Златната топка и семейството му били заключени в една стая, а крадците откраднали скъпи вещи и пари от къщата. Когато бандата напуснала къщата, Баджо разбил вратата и извикал полиция.
„Първо, моето семейство и аз бихме искали да благодарим на всички за голямата любов, която получихме. Искрено ви благодаря.“ Това бяха първите думи, с които Баджо се обърна към феновете си чрез своя мениджър Виторио Петроне, цитиран от италианската агенция ANSA.
Карабинерите от Виченца бяха на оглед днес на мястото на престъплението. Бившият футболист, родом от Калдоньо (Виченца), от около 15 години живее в земеделското си имение, което се намира на хълм с изглед към Алтавила Вичентина. Вилата е изолирана и е в центъра на голям парцел сред природата и гората. Роберто Баджо живее със съпругата си Андреина и трите си деца.труд

Публикувана на
21 Юни 2024 година