Новина от категория България
Архив на публикациите

Заплашват основателя на „Величие“, че до 2 седмици ще бъде унищожен

"Щом на мен може да ми бъде казано, че ако не се съглася с хора, които казват какво трябва да се прави - тези, които управляват държавата, и ще бъда унищожен физически до 2 седмици, това помислете си какво означава за всеки един човек", заяви идеолога на партия "Величие" Ивелин Михайлов във фейсбук.
Вчера председателят на "Величие" Николай Марков също призна, че е имало натиск с компромати от три политически сили в замяна на подкрепа на кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание, както и за кабинет.
"Имаше такива разговори, които се състояха преди започване на Народното събрание, във връзка с това да подкрепим кандидатурата, излъчена от най-голямата партия", обяви Марков в кулоарите на парламента.
На репортерски въпрос "ГЕРБ, ДПС и коя беше третата партия", той отговори:
"Не мога да ви кажа коя е била третата партия".
"Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и г-н Михайлов. Казвам толкова, колкото преценя. Дали ще го пуснат този компромат, или не, е избор на тези хора, които ми го показаха. В случая става въпрос за запис", каза Марков, но отрече да е зависим. В записа не ставало въпрос за пари.
Той разкри, че са му били показани компромати на въпросната среща, свързани с него и Ивелин Михайлов.лупа

Публикувана на
22 Юни 2024 година