Новина от категория България
Архив на публикациите

Лорд Минчев: Не съм в настроение да съскам!

Предлагаме ви седмичните коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на в. „Телеграф“.

Меди го дава агент 00, но не...7
Няма съмнение, че Меди е тръгнал с букета към мен, за рождения ми ден, който беше преди месец. Както се казва- приятно ми е да си помечтая. Той, самият е зодия Близнаци, затова съм леко учуден от черно- сивия стил, в който го виждам. Коженото яке е достатъчно скучно, за да добави към него сив панталон, чиито колан почти стяга гърлото му. Момче с приятна талия като неговата може да си позволи нещо много от пъпа надолу. Потникът /каква ужасна дума/, образува щедро деколте, в принос на татуировките, за които ми трябва допълнителна седмица за обследване. В кожената папка съзирам старание от типа „Колко е важно да бъдем сериозни“ а очилата правят последен опит от Меди да излезе аген 007. Не съм в настроение да съскам, но при красивия певец бих премахнал седмицата от уравнението. Както и да е, цветята така и не стигнаха до мен. Сигурно са били за... Азис.
Фики, пАли, пАли този тенекиен тоалет
Скъпи приятелю, в момента на проба ли си или това е финален вариант на дрехата ти? Защото ако си на проба, разбирам отсъствието на ръкавите и ширината на панталоните. Те вероятно ще бъдат добавени след първа тропоска а крачолите- стеснени. Реверът може да влезе направо в Парламента, такова... величие се излъчва от него. Бих добавил, че от плата на този ревер, могат да се направят спойлери на пернишки голф. Гаджето ми наднича зад мен и пита наивно, това дали са мускули на ръцете на Фики или са ръкави в телесен цвят. Много се смяхме, защото гаджето ми е германец и „фики“ на немски звучи доста засрамващо.
Баровеца облечен в яйчен жълтък?
И аз имам жълто сако, купих си го, като ме поканиха в Цитиридис, но за баровец, като Баровеца е малко вповече. Сакото прилича на яйчена заливка, поела формата на силуета на Илиан Михов, който освен това го е каръщисал с неподходяща риза. Тъмносиньото можеше да е до известна степен поносимо, но то прелива от ризата, чак в панталоните. Така се получава една горчива ос, по която се тътри потерята на отегчението. То прави сакото да блести още повече и да тържествува над всичко по един безсмислен маниер. Младата певица Кики Рубин е както винаги сияйна, но дантелата къкри в очите ми подобно пилешки бульон, оставящ мазни петна на повърхността.
Пустата му Немска, станала американска
Гледам, допитвам се до складовата наличност на модните ми познания и намирам, че Соня Немска трябва да се прекръсти. Тоест- да си смени името от Немска на Американска. Защото показаният от нея стил си е чисто последване на Доли Партън да кажем, но без пайетите. Одобрявам това, че певицата се променя и очевидно е оставила зад гърба си планините тафта, коприна, дантели и воали. Сезонът също допуска леко разсъбличане и куртулисване от споменатите материи. Каубойската шапка е стилен начин да избегнеш фризьора си, особено ако той вече е влязал в двуседмичен летен отпуск. С форми, като нейните, всеки потник ще изглежда на ниво, всички дънки- като от витрина на висша мода. Но все пак, предпочитам Соня да си е Немска, а не... американска.

Публикувана на
22 Юни 2024 година