Новина от категория България
Архив на публикациите

Просто Киро бил с ниво мислене 5-ти клас, присмя му се хаджи Тошко

"Кирил Петков е лъжец с ниво на мислене 5-ти клас. Преди два месеца кой управлява с ГЕРБ и ДПС, какво е той, след като управляваше с тях", заяви хаджи Тошко Йорданов за съпредседателя на ПП.
"Кирил Петков фалшифицира документи, за да стане министър. Подписани актове от него като министър на икономиката, вече са невалидни. На приятелката му Лена Бориславова трябва да й отнемат адвокатските права завинаги заради фалшификации. И тези хора правят квалификации за други партии. При него някой неврон е дал накъсо още като ембрион. Подобен човек може да каже всичко. Той е недоразумение", отсече той.
По думите му, изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".
"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни сценаристът на Слави. Потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Публикувана на
23 Юни 2024 година