Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Богданска и Мара Отварачката не могат да се дишат

Александра Богданска и фолк певицата Мария от години не могат да се понасят. Бившата половинка на Даниел Петканов има зъб на чалга дивата защото преди години, когато красавицата от Благоевград все още била прохождащ модел, кандидатствала за роля в клип на Отварачката, но била отрязана заради друга.
Оттогава Богданска набрала на чалгаджийката и до днес изпитва силна неприязън към нея. Самата Мария въобще не си спомня, че Богданска се е пробвала за нейно видео и отдавна била забравила какво се е случило, докато бившата на Лудия репортер все още таяла ненавист към миньончето на фолка, пише „Уикенд”.
Враждата им си пролича и в къщата на „ВИП Брадър“ през 2017 г., когато участваха заедно в шоуто. В риалити предаването Даниел преподаваше фитнес уроци на Мара, а това видимо дразнеше Алекс, която по това време се събра с Петканов след първата им раздяла и публична изневяра.
„Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани или да си общувам с него заради теб, но ти прекъсна връзката помежду ни. Това че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно“, заяви тогава Мара при скандала им. Отварачката обожава да натяква каква дама е, нищо че това едва ли може да се каже за изпълнителка на просташки кючеци.
Много малко са хората, които знаят за враждата между изпълнителката на „Червеният картон” и Алекс, но запознати уверяват, че Богданска никога няма да прости на Мария, че не я е избрала за клипа – нищо че вече са минали доста години./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Юни 2024 година