Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Старата мома Дж. Анистън прописа детски кижки

Звездата от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън сключи договор за 4 книги с издателство „Харпър Колинс“ и анимационното студио „Инвизибъл“ за поредица от творби с анимационно куче. Книгите са вдъхновени от нейния домашен любимец Клайдио. Първата книга се казва „Клайдио отхапва от живота“, с илюстрации от Бруно Якоб и е планирана за издаване на 1 октомври, т. г.
Клайдио вече е любимец в социалните мрежи с над 100 млн. гледания в различни платформи. През 2021 г. Дженифър Анистън създаде самостоятелен профил на нейното куче в Инстаграм. Книгата е представена като „вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност“. В нея се разказва за откритието на Клайдио, че е талантлив готвач.
„Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клайдио и неговите истории ще бъдат публикувани, където, надявам се, ще вдъхновяват както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст“ – сподели Анистън в изявление. Тя не обявява на каква стойност е договорът й, но според щатските таблоиди става въпрос за около 3 милиона долара.
Дали обаче бившата на Брад Пит ще се превърне в истинска детска писателка, предстои да разберем наесен. /разкритиябг

Публикувана на
23 Юни 2024 година