Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Бианка Ченсори от гола, по-гола

Всяка публична поява на Бианка Ченсори и Кание Уест се обсъжда бурно в интернет. През последните шест месеца снимките, направени от папараци, шокираха не само изтънчените местни жители на Франция, Италия или САЩ, но и потребителите на социалните мрежи, защото Бианка се разхождаше по улиците в прозрачни чорапогащи без бельо.
Заради ексхибиционизма си (според френското законодателство показването на голота на обществени места се приравнява на сексуални действия с насилие - бел. ред.) Ченсори беше заплашена дори от затвор.
Нейното голо модно шоу не свършва дотук. През последните няколко седмици любимата на рапъра продължава да експериментира - тя реши да изненада феновете не само с прозрачно боди, но и с нов нюанс на косата - розов. Преди това дизайнерката успя да бъде и блондинка, и брюнетка, както без коса, така и със, но все още не беше имала къдрици с цвят на ягодова дъвка. Между другото, много експерти по красота вече казаха, че това оцветяване може да се превърне в една от основните тенденции на лятото.
Но цветът на косата на Бианка не беше обсъждан дълго, защото тя смени телесното си боди с отворен гръб с нов гол образ - още по-шокиращ, провокативен и неудобен. С него красавицата се появи на рождения ден на Гадир Раджаб, неин личен стилист. Противно на това, което повечето хора си мислят, оказва се, че тоалетите на Ченсори не са проектирани от Кание Уест, а от основателя на марката “Raga Malak”. За собствения си празник той подготви специален тоалет за своята клиентка и приятелка: велосипедни шорти от навита залепваща се лента с импровизирани тиранти, които едва покриваха най-пикантните части на тялото.
Интернет потребителите вече се шегуват: трябва да намекнат на момичето, че използва ленти, предназначени за други цели. Въпреки че, съдейки по снимката, тя самата е наясно с ненадеждността на такава “дреха”. Докато любимата на рапъра върви към колата, всичко буквално се разпада - лентата се отлепва от всички страни. А гледката отзад е повече ужасяваща, отколкото изумителна.
И въпреки че мнозина все още обвиняват Кание за всичко, източници, близки до двойката, настояват, че сега Бианка се държи като актриса и умишлено провокира тези обезсърчаващи тоалети. Тя иска да забавлява тълпата, затова използва своята креативност. Ако искаме да хвърляме камъни по нечия градина, това трябва да е самата Ченсори или нейният стилист Гадир Раджаб.труд

Публикувана на
24 Юни 2024 година