Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5300 пъти

ОВЕН
Сутринта Луната е в съвпад с Нептун малко преди да навлезе в Овен. Събуждате се с чудесна идея, която реализирана в точния момент с точните хора ще донесе печалби. Проучете законовите изисквания преди да представите проектите си. Защитете дейността си, марката и патента, от които може да се очакват печалби. Добре е да направите консултация със специалист в съответната област.
ТЕЛЕЦ
Денят ви среща с личната ви муза. Хората на изкуството и дизайна може да се събудят с поредна творческа идея, която реализирана добре ще им донесе награди и поощрения. Ден на скритото знание, на асоциациите по съседство, които ще ви помогнат да навържете нещата, да представите и дадете най-доброто от себе си. Участвайте в конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми.
БЛИЗНАЦИ
Родените в третата декада са подвластни на илюзии и фикс идеи. Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Не бива да се действа първосигнално, добре премисляйте и претегляйте всеки факт и всяка възможност. Отделете време за проучване на ситуацията и на предложенията, които получавате. Не споделяйте идеите си и бъдете резервирани към чуждите.
РАК
Родените в третата декада ще се събудят с чудесна идея. Личната ви муза ще ви посети, ще усетите в каква посока да тръгнете и накъде да насочите творческия си потенциал. Пазете се от обсебване, движете си работата сами, не давайте никому достъп до работната си програма, за да не ви откраднат идеите преди да сте ги патентовали и реализирали на практика. Вярвайте на интуицията.
ЛЪВ
Ден за обучение и анализ. Постарайте се да получите достоверна информация по важните въпроси преди да вземете каквото и да било решение. Ден за среща с учителите и треньорите ви и тези на децата. Взимат се решения кой къде да учи, с какво да се занимава и накъде да насочи амбициите си. Препоръчват се консултации със специалисти и по здравословните ви проблеми.
ДЕВА
Рано сутринта сте под властта на фобии и фикс идеи, които няма да се осъществят или ще ви костват много работа за нищо. С напредването на деня излизате от лична и професионална криза и налагате мнение. Днес ще получите това, за което се борите и което сте заслужли след дълги месеци на усилия и старания от ваша страна. Сключват се равностойни договори, лъсват реалностите.
ВЕЗНИ
Днес в силна позиция са тези, които пият вода от извора и са добре осведомени по отношение на всякакви юридически промени в областта на личния им интерес. Постарайте се да получите преди другите достоверна информация, за да може да реагирате изпреварващо и в точния момент. Родените в първата декада закъсняват или не вярват на установените факти и така губят в играта.
СКОРПИОН
Ден на гениални идеи и прозрения. Търсете допълнителна информация за всичко, което ви интересува. Лесно ще навържете нещата и ще намерите правилния подход и печелившата комбинация. Добре е да се посети специалист в областта, в която имате проблем или смятате да се развивате в бъдеще. Всяка консултация ще е полезна и ще ви свързва с бъдещи съюзници.
СТРЕЛЕЦ
Днес лесно се усвояват знания и се намират нужните информации. Водете преговори и до вечерта сключете нови договори. Може да ви предложат изгодни условия. Нужна е промяна, намерете нова база за тренировки, нови учители и треньори. Печелят тези, които получат информация преди конкурента. Днес и децата правят крачка към личното си хоби, а вие се връщате към него.
КОЗИРОГ
Днес се събуждате с една идея, но бързо я забравяте привлечени от нещо друго. Денят ще ви вкара в дългове и преразход на сили и средства, ако не сте внимателни и не проучите добре всичко, към което протягате ръка. Ден на тайното знание и на информациите, които не се дават всеки ден и на всеки. Дано имате свои хора навсякъде, където са личните ви интереси. Уредете среща с капацитет.
ВОДОЛЕЙ
Днес ще се събудите с чудесна идея, която реализирана в бъдеще ще ви донесе късмет, пари и ползи. До обед нищо да не се споделя, ако не искате да го видите реализирано като чужд проект, творческа и бизнес инициатива. Луната преминава през градусите на обсебването. С пълна сила се краде интелектуален труд. Ден на тайното знание, на достоверната и поверителна информация.
РИБИ
Сутринта Луната напуска Рибите минавайки през точката на обсебването. Може да бъдете привлечени от хора целящи да използват личния ви потенциал, интелектуалните ви и материални ресурси. Препоръчва се проучване в тила на конкуренцията. Търсете информация, с която ще предвидите ходовете на другите, само така ще водите в играта. Не използвайте посредници.

Публикувана на
28 Юни 2024 година