Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои събота е рисков ден

Видяна: 4900 пъти

Овен
Рисков ден, не се товарете с несвойствени задачи и каскадьорски изпълнения и не провокирайте околните. Моментът не е подходящ за показване на мускули и перчене пред другите. Вероятни са инциденти. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на главата, не вадете зъб, освен ако е спешно. Ден на проби и грешки, на недоразумения между родителите, от което страдат децата.
Телец
Ден на големите апетити, някой се отказва да се бори с вятърните мелници и се готви да замине за чужбина. Направете последен опит за уреждане на отношенията и поставете условията си. Дано има кой да ви чуе и да се съобрази с нуждите ви. Ако сами не си създадете комфорт, никой друг няма да се погрижи. Бъдете особено внимателни към здравето си и реагирайте на всяко неудобство.
Близнаци
Ден на невъзвръщенците. Ако уредите заминаване в чужбина може дълго да останете там. Апетитите се изострят, никой не е склонен на компромис, а това ще развали някои връзки за сметка на други. Не се подавайте на съблазни, мислете и действайте реалистично. Денят е добър за приключване и уреждане на връзки, работи и дейности, които ще ви донесат почести и слава.
Рак
Рисков ден, особено за родените във втората декада. Луната е в конфликт със Слънцето и с Венера от Рак. Очертават се неприятности с близки и роднини, родителите не се разбират, а от това страдат децата. Ситуацията ще се влоши, ако решите да изневерите. Ден на тежка компроматна игра, неприятни истини излизат наяве. Щадете се взаимно. Вероятен е и здравословен проблем.
Лъв
Приключете задълженията и поетите ангажименти в срок. Изпълненията ви на всички нива ще донесат популярност и добри доходи. Благоприятен момент за предаване на готовата продукция, на готовите проекти и обекти. Не бързайте да започвате нищо ново, не давайте прибързани обещания. Не е ден за демонстрация на сила и за контакти с агресивно настроени хора.
Дева
Ден на реформи, край на досегашната изчаквателната политика. Направете крачка в посоката, в която ви насочва амбицията, любовта или интелекта. Старайте се да не влизате в спорове, следвайте си пътя и не правете промени в движение. Може да получите съблазнителни предложения, но във всяко ще има желание за използване и манипулация. Грижете се за себе си.
Везни
Днес скандалите не ви мърдат, ако не проявите дипломатичност. Силните ви козове са умението да балансирате и хармонизирате всяка ситуация. Крясъците разболяват, неблагоприятно за оперативни намеси в областта на главата. Ще срещате съпротива и от страна на най-близките ви хора. Деца и родители не се разбират, някой си превишава правата, а друг заминава без да ви пита.
Скорпион
Днес никой на никого не прощава. Бъдете внимателни, за да не дистанцирате важни за бъдещето ви хора. Някой си тръгва притеснен и обиден, а друг вече е намерил нов партньор. Засилват се апетитите на всички нива. Сексуалната енергия днес подкопава не само личните ви връзки, но и здравето. Проведете оздравителни процедури, заздравете отношенията и не изневерявайте.
Стрелец
Днес родените във втората декада няма да се дадат без бой. Съветът е да предприемете нужните реформи и действия, които ще ви осигурят желания комфорт. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас, с амбициите и с наличните ви ресурси. Някой не издържа и поема в друга посока. Случващото се показва на кого може да разчитате и кой вече не е част от личната ви програма и орбита.
Козирог
Днес Луната от Овен и планетите в Рак са в конфликтна позиция, която ще окаже негативно въздействие в живота и избора на родените във втората декада. Ще бъдете притискани от съдбата и от хората, от които сте си позволили да зависите. Неблагоприятно за хирургически процедури в областта на главата. Откажете ангажимент и работа свързани с тежко умствено и физическо натоварване.
Водолей
Случващото се в този ден изпраща един в чужбина и връща друг на родното му място. Тръгваме с огромни надежди за бъдещето и дано не са напразни. Луната е в съвпад с масовата карма. Всичко случващо се ще засяга общите ни нужди, надежди и интереси. Може да се намери лек за всяка болка, да се поднови стара връзка и стара любов. За новите инициативи трябва да се почака.
Риби
Днес плувате в море от изкушения, срещате опасни изкусители, които ще се намесват в личния ви избор в изгодна за тях посока. Не се товарете с несвойствен ангажимент, направете оздравителни процедури и по възможност не вадете зъб, освен ако нямате избор. Не планирайте за този ден участия в публични мероприятия. Изключете от менюто си месото, хапнете ядки, плод и зеленчуци.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Юни 2024 година