Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4540 пъти

Овен
Ден на мечешките услуги. Старото се руши, започват реформи, които е добре да свършите и уредите сами, а не да разчитате на друг, който може да се окаже некомпетентен или прекалено приказлив. Конкуренцията дебне всяка ваша крачка. Ще се наложи да включите в действие личните си резерви и спестявания и сами да се справите с ремонтите. Вечерта може да се обади спонсор.
Телец
Ден с огромна преобразуваща сила. Може и да не се започне както го искате, но до вечерта късметът ви ще се преобърне, ще получите екстри и защити, ще извлечете ползи от всяка среща и контакт. Ден на съзиданието и градежа, мислете повече за дома, семейството и подсигуряващите фактори. Към обед Луната навлиза в Телец и ви осигурява повече права и лични пълномощия.
Близнаци
Ден на високите енергии, на съзиданието и градежа. Подредете си живота, проучете възможностите за нова работа. Ще получите откровение накъде и с кого да вървите в бъдеще. Добре е за активно физическо натоварване, за работа в градината и за ремонтни дейности, създаващи уют в дома. Днес и сексуалната ви енергия е в апогея си, може да направите бебето.
Рак
Днес и за родените в третата декада ще има търкания и проблеми, ще се появяват нежелани или неканени гости, някой опитва да ви отклони от целта и да ви насочи в изгодна за него посока. Вместо да работите за дома и личните си интереси, правите услуги на приятели и влизате в конфликт с близките и партньора. Сънищата от тази сутрин показват дали всичко е наред в сексуален план.
Лъв
Ден с огромна регенерираща и преобразуваща сила. Всичко може да се постигне и уреди. На първо място е добре да заложите здрав фундамент на бъдещите си връзки, да направите предложение, да се ожените, да започнете или довършите ремонт и да си осигурите базата за бъдещите си творчески дейности. Мислете повече за своите собствени нужди, а не за чуждите претенции и амбиции.
Дева
Този ден разрушава старите модели, не само в живота, но и в посока на личните ви занимания, чувства и проекти. Може да се събудите бедни, а да приключите вечерта по-богати и обезпечени в материален и чувствен план. Луната навлиза в хармоничния ви Телец и в следващите два дни ще ви подкрепя и води към желаните от вас места и хора. Осигурете си подходящ терен за действие.
Везни
Днес може да се решите на крачка, с която да подредите собствения си живот и да си създадете спасителен оазис в кризата. Родените в третата декада са поставени пред тежък избор. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси. В такъв момент помислите за себе си, за да може после да се грижите и за другите. Заложете основите на дългосрочна програма, защитете си интересите.
Скорпион
Днес се мисли и действа по нов начин, правят се промени, търсят се пътища към по-добър живот и престижна работа. Събуждате се с откровение за правилната посока и цел, за действията, които трябва да предприемете, за да постигнете и реализирате замислите си. Край с изчаквателната политика и с надеждата нещата да се наредят сами. Хванете здраво юздите в семеен и личен план.
Стрелец
Ден на фундамента, всички сили да се насочат към обезпечаване на личните ви удобства. Някой започва ремонт, а друг поставя на нова основа връзките си. Навлизате в тридневен период, в който старото се руши, а миналото отстъпва пред нуждите на бъдещето. Ще се събудите с интуитивно прозрение как да се постъпи в трудна ситуация на избор. Включете резервите на пълна мощност.
Козирог
Днес и родените в третата декада са на кръстопът, налага се да направят важен избор и да тръгнат по нов път. Не се опитвайте да задържите старото, което така или иначе ще си тръгне. Яхнете промените в движение, напаснете се на желанията и нуждите на семейството и децата и планирайте важни съвместни инициативи за следващите два дни. Проведете лечебни и прочистващи процедури.
Водолей
Днес новото си пробива път дори и да не го искаме и очакваме. Навлизате в период на трансформации, които ще ви донесат чаканите екстри и придобивки. Не се предоверявайте, днес всеки работи за личния си интерес и се стреми да си организира благоприятно място и позиция за бъдещето. Време е за ремонти, за преместване и промяна в начина ви на работа и личен живот.
Риби
Ден за промени и старт на нови инициативи. Важното е да правите това, което интуитивно усещате за правилно, а не това, което някой ви налага като лично мнение и избор. В ранния следобед Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Ако ви хрумне някаква идея да си знаете, че от нея ще се печели добре. Постарайте се да реализирате хрумванията си.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Юни 2024 година