Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 3820 пъти

ОВЕН
В първия ден на този месец не е добре да се предприемат прибързани инициативи, а да се приключва започнатата в предните дни работа. Приключете с ангажименти и дейности, които може да ви донесат пари и придобивки и да привлекат бъдещи спонсори. Представете готовите проекти, издължете се, платете данъци и такси и не планирайте за утре съвместни събрания и участия.
ТЕЛЕЦ
Днес ще получите чаканите придобивки, длъжници ще ви се издължат, шефовете ще ви повишат, ще приключите успешно важен проект, ще си вземете парите и даже нещо отгоре ще ви се даде. Пазете се от случайни контакти, които може да носят само разходи. Концентрирайте се върху личните си амбиции, вземете изпит, финализирайте договор. Не поглеждайте встрани и в любовта.
БЛИЗНАЦИ
Днес постигате заветна цел, която ще ви подсигури материално, ще ви създаде повече личен комфорт и възможност да напредвате в бизнеса. В момента е важно да сте първи на финала, да представите готовите проекти, да се издължите и да свършите работата, от която зависят и шефовете ви или партньорът ви е възложил. Изпипвайте детайли и подробности, бъдете перфектни и ще ви оценят.
РАК
След дълго отлагане днес може да се съберете и разберете по всякакви делови въпроси. Сега е момента да приключите важен етап от работата и творческите си замисли, да се дипломирате и представите за обсъждане готовите си проекти. Не бързайте, вършете нещата по степен на важност и до вечерта ще имате поне една печалба и лична придобивка. Финализирайте изгодна сделка.
ЛЪВ
Ден на фатално привличане, което може да ви отклони от целта и да провали някои планове и лични връзки. Не се препоръчват странични контакти и нови запознанства. Не се обвързвайте с никого за нищо, гледайте само напред към целта, която отдавна гоните. Ако не спазвате дадените пред себе си или пред друг обещания ви чакат неприятности. Вероятни са допълнителни разходи.
ДЕВА
Днес целта е лесно достижима. С активни и целенасочени действия ще сбъднете поне едно свое желание и до вечерта ще се похвалите с придобивка, с повишение и признание за талантите ви. Не обръщайте внимание на странични покани и предложения, нека приятелите да почакат. Сега е време да си подредите живота и работата по желания от вас начин. Не следвайте чужди съвети.
ВЕЗНИ
Днес няма да мине без приключване на работи и дейности преди да се започнат нови начинания и връзки. Не бързайте, постарайте се да предадете навреме всичко, за което предварително сте се споразумели с клиенти и партньори. Вземете изпит, върнете дълг и потърсете длъжниците си. Някои отношения отиват към финал. Разчистете наоколо, за да дадете път на новото, което чука на вратата.
СКОРПИОН
Днес ще трябва да се откажете от някои нови предложения и екстри, ако не сте си довършили обещаната работа. Не започвайте нови инициативи докато не се издължите към старите си партньори. Може да се плащат неустойки, ако не спазвате споразуменията по договорите си. От утре Меркурий ще ви гледа в конфликтен аспект от Лъва, ще има опити да ви налагат ограничения в бизнеса.
СТРЕЛЕЦ
Днес ще се похвалите с дългоочаквана победа. Следвайте планирания и уговорен курс, не правете промени в движение и до вечерта ще си осигурите нужните ресурси и предимства. Всичко да се прави без бързане. Добре обмисляйте ходовете си и не оставайте нищо на случайността. Идеите, които ви хрумват ще са доходоносни. Може да привлечете съюзници и да уредите желаното финансиране.
КОЗИРОГ
Днес и утре Луната си движи в хармоничния ви Телец. Може да получите чаканото финансиране на амбициозните си начинания и дейности. Получавате и нужните разрешителни и документи отварящи вратата пред личната ви инициатива. Някой ще получи повишение, друг чаканата работа и поръчка. Днес виждате светлина в тунела, излизате на светло в бизнеса и привличате желаните спонсори.
ВОДОЛЕЙ
Ден на ненаситните апетити, разходите ви се увеличават, покривате и нуждите на близките и децата. Не очаквайте да ви направят компромис, даже уговорените сделки и поръчки ще дойдат със солидно увеличение. За днес и утре не планирайте големи покупки и инвестиции. В момента е важно да постигнете целите си, да приключете с обещаните и договорени задачи. Бързайте към желания финал.
РИБИ
Днес придобивките и късмета са на една ръка разстояние. Не се отказвайте от задачите и проектите, които движите от доста време. Каквото приключите до вечерта ще ви донесе пари, а за някой и звезда в алеята на славата. Ден на изстраданите награди, на болезненото признание и на доказаната компетентност. Не се разсейвайте с нищо странично, вървете по своя път и ще успеете.

Публикувана на
01 Юли 2024 година