Новина от категория Доктор
Архив на публикациите

Млада майка на три деца гасне

32-годишната Велислава Кирилова от Добрич се нуждае от нашата помощ да пребори рака.
"Майка съм на три прекрасни дечица- Мария на 7 г., Мая на 5 г. и Петър на 2 г. Имам едно прекрасно семейство и любящ съпруг! Имах всичко! Докато не дойде един ужасен ден и диагнозата рак на гърдата с разсейки в лимфните възли, 4 стадий. И нужните ми 123 634лв. за скъпоструващо и животоспасяващо лечение в Турция! Сумата която е непосилна за нашето семейство!", разказва жената.
След близо две години битка сега Велислава е изправена пред ново предизвикателство - след приключване на лечението с лъчетерапия туморните образувания не са премахнати:
"За мое огромно разочарование ми се появиха кожни образувания, които се надявах да са страничен ефект от лечението с хапчета, а те се оказаха подкожни метастази и то на няколко места по тялото, по цели формации. Което означава, че хапчетата не ми действат както ни се искаше и рака продължава да се развива и руши след себе си.. Затова от днес започнах отново вливки химиотерапия с други лекарства. Ще направим 4 броя и ще видим какво ще покаже Петскенера след тях и съответно ще видим по какъв начин да продължим. Междувременно трябва пак да направя ядрено-магнитен резонанс на главата", обяснява Велислава.
От публикацията й става ясно, че новата необходима сума е в размер на над 200 хиляди лева.
"Колкото и да ми е трудно и неудобно се налага да отправя отново огромна молба към вас. Моля ви от сърце, нека всеки, който има възможност и желание, да ни помогне отново! Моля ви, дайте ми надежда за живот! Моля ви, дайте на децата ми право да имат майка!"
Ето и данните за дарителската сметка на Велислава Кирилова:
Банка УниКредит Булбанк АД
IBAN BG09UNCR70001525332183
BIC UNCRBGSF

Титуляр : Велислава Георгиева Кирилова

Публикувана на
02 Юли 2024 година