Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 6180 пъти

Овен
Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Конфликтите са на всички нива, всеки нещо иска и притиска другите. Не участвайте в колективни инициативи и демонстрации на сила. Ще бъдат успешни и доходни само двустранните контакти, а където се съберат повече от двама ще има предателства, разправии и никаква работа няма да се свърши. Посетете лекар и нужните специалисти.
Телец
Съвпадът на Луна, Марс и Уран ще действа провокативно на родените в третата декада. Не участвайте в събрания и митинги, не се изказвайте неподготвени. От една дума и жест пламват конфликти, които ощетяват не само емоционално, но и материално. Ден за среща с капацитети в нужната ви област. Само консултациите на четири очи ще минат на ниво, ще носят пари и протекция.
Близнаци
Съвпадът на Луна, Марс и Уран в знака на Телеца провокира агресивна материална нотка при делови срещи и преговори. Вдигат се цени и лихви, променят се условия по кредити и договори, а това може да предизвика недоволства. Където се съберат повече хора ще възникват спорове, ще има разправии и конфликти. Не работете в екип и не сключвайте колективни трудови договори.
Рак
Днес емоциите може да вземат връх над здравия разум. Запазете самообладание независимо какво се случва наоколо, кой какви условия ви поставя и какви претенции има към вас и работата ви. Провеждайте само двустранни срещи и преговори. Където се съберат много хора ще прескачат искри, ще има разправии, работата ще зацикли. Днес Меркурий напуска знака на Рака.
Лъв
За родените в третата декада денят носи рискови моменти и конфликти в отношенията. Луна, Марс и Уран са в пречупващ аспект към рожденото ви Слънце. Стойте далече от агресивно настроена тълпа, не организирайте съвместни инициативи и не участвайте в събрания на екипа. Едно пътуване сменя посоката си. От днес Меркурий навлиза в знака на Лъва и променя нещата във ваша полза.
Дева
Родените в третата декада ще бъдат следвани, предизвикани и атакувани от нелоялна конкуренция. Този път няма да се дадете без бой. Луна, Уран и Марс от Телец дават в ръцете ви щит и меч. Каквато и битка да се наложи да водите ще я спечелите, стига да е с всеки от враговете ви поотделно. Получавате подкрепата на близки и доверени хора. Обадете се на треньори и адвокати.
Везни
Днес губите ценно време в спорове и интриги. Където се съберат повече хора ще избухват скандали, работата ще зацикли и няма да се стигне до решение на проблема. Само двустранните срещи ще носят полза. Сега е момента да посетите лекари и специалисти в нужната ви област, да се консултирате с учители и треньори и да получите нужната подкрепа. Внимавайте, ако давате съвети.
Скорпион
Днес проблемите са повече за родените в третата декада. Луна, Марс и Уран са в конфликтен аспект към рожденото ви Слънце. Очертават се кризисни положения и разправии, особено ако се налагат срещи на екипа. Ще си спестите поне част от проблемите, ако проведете само двустранни срещи. Не изказвате крайни мнения и становища, Каквото се развали днес трудно ще се оправи.
Стрелец
Днес където се съберат повече хора ще прескачат искри и преговорите няма да стигнат до никъде. Точно в този момент вие имате шанс да се споразумеете на четири очи с подходящите хора и да уредите важни сделки. Нищо да не се споделя. Не реагирайте на колегиалните разправии, мислете повече за своята работа и за личните си нужди в момента. Проведете консултации със специалист.
Козирог
В този ден чуждите конфликти ще ви правят услуга. Където двама се карат ще спечели третият и това ще сте вие. Не се намесвайте, не давайте съвети, а си вършете своята работа без много шум. Добре е да излезете от екипната дейност и да не участвате в поемането на колективна отговорност. Грижете се за здравето и личните си интереси. Добре е да се подписват само двустранни договори.
Водолей
От днес планетата на търговската дейност, пътуванията и бизнес инициативите Меркурий ще ви гледа в опозиция от Лъва. Ще ви притискат с искания хора, от които зависите. Не планирайте пътувания и не влизайте в преговори. Родените в третата декада трудно контролират емоциите си. Не си позволявайте да изгубите самообладание, независимо какво се случва и кой какво иска от вас.
Риби
Днес си докарвате неприятности, ако участвате в колективни инициативи, ако ходите по митинги и демонстрирате сила. Ще ви използват и притискат, ще ви стоварват на главата чужди отговорности и задачи, а парите и славата ще са за друг. Може да имате и проблеми със закона поради пропуски и недоглеждане от страна на шефове и бизнес партньори. Пазете си документите и телефона.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Юли 2024 година