Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Джулиана Гани пропя, снима клип

Н осителката на редица титли за красота Джулиана Гани става певица.Красавицата сподели кадър от заснемането на видеоклип към песента и написа: „Очаквайте първия ми музикален проект. Може ли да познаете колко визии сменям?“, попита тя последователите си в нета.
Злато
На снимката към поста хубавицата позира в златист стайлинг.
Тя отново е заложила на много секси външност, а снимката веднага грабна окото на мъжката аудитория. На нея Джулиана, освен че е по много изрязан потник и къса пола, над главата ѝ вали дъжд и цялата е мокра.Залаганията започнаха веднага, като имаше фенове на миската, които се обзаложиха, че във видеото ще има и голи кадри, както е тръгнало.
Пиано
„Песента е дует, но не мога да кажа повече за нея. Ще ви изненадам приятно, надявам се“, издаде пред екип на „Телеграф“ Мис Силикон.Това не е първата музикална изява на Гани, в биографията ѝ има вече записани няколко други музикални проекта.
Тя свири на пиано от малка и завършва музикалното училище със същата специалност.
През 2019 година Джулиана участва и в шоуто „Маскираният певец“.Хубавицата се изявяваше и в последния сезон на „Като две капки вода“. Малко след това направи и дебюта си като диджей в столичен клуб.
Така че феновете ѝ не останаха изненадани от факта, че ще развива кариера в музикалния бизнес, и й пожелаха успех.

Публикувана на
03 Юли 2024 година