Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда носи късмет

Видяна: 5360 пъти

Овен
Днес ще постигнете важна цел, ще уредите договори и плащания, ще получите нужните ви документи и може да спечелите дело. Всичко предприето ще ви носи дивиденти и ще се развива успешно в бъдеще. Сега е момента да обедините сили и ресурси с доказани партньори. Влезте в нова среда, сформирайте свой екип, намерете си мястото в редиците на успелите и пробивни хора.
Телец
Действайте активно, участвайте в съвместни делови и творчески инициативи и си гонете целта до дупка. Опитайте да използвате и пренасочите колективната сила и амбиция в свой личен интерес. Може да се сключат изгодни договори, да се регистрират фирми със странично финансиране и участие. Лесно ще спечелите симпатизанти и ще получите отстъпки от цени на стоки и услуги.
Близнаци
Родените около 1 юни ще „избият рибата”, ще имат шанс за важни и успешни сделки, които ще им осигуряват бъдещи печалби. Добре е за събрания на екипа. Подпишете нови договори, обединете сили и ресурси в една взаимно изгодна посока. Сега е момента да преговаряте с подходящи партньори и инвеститори, да уреждате финансирането на бъдещи проекти, да участвате в изгодни начинания.
Рак
Благоприятен ден за преговори, за сключване на нови споразумения и подновяване на договори. Търсете нужните съюзници и сътрудници и ще постигнете поне една важна за бъдещето ви цел. Ден на реката от възможности, която става могъща и пълноводна събирайки енергия от много извори и потоци. Работете екипно, влезе в нова делова среда, обадете се на спонсори, гонете си интереса.
Лъв
Ден на неограничените възможности и пълномощия. Искайте повече и ще получите достатъчно. Организирайте съвместни инициативи и мероприятия, насочете действията на колеги и близки в желаната от вас посока. Денят е добър за публични изяви, за подписване на нови договори и постигане на далечни цели. Днес и утре уреждате и желаното финансиране на обекти и проекти.
Дева
Днес пътят ви криволичи в неблагоприятна и агресивна среда. Може да бъдете стопирани от забрани и юридически проблеми, от шефското недоверие и колегиалното неодобрение. Родените около 1-и септември са в неблагоприятна законова позиция. Добре обмисляйте и претегляйте думите си, конкуренцията ви се е подготвила на ниво в желанието да ви детронира и елиминира от играта.
Везни
Препоръката за днес е да действате активно и да си гоните интереса. Ще привлечете съюзници и спонсори, късметът ви ще работи на пълни обороти. Може да спечелите дело, да направите изгодна сделка и инвестиция и да получите дългоочаквана покана и вест. Ще имате поводи за радост и ще оберете реколтата на дълги месеци старание. Реализирайте всяка предложена възможност.
Скорпион
Днес всичко може да потръгне и да се уреди. Активизирайте се максимално, търсете съюзници и нови сътрудници. Лесно може да уредите заем и кредитиране и да получите желаната подкрепа. Проведете срещи на екипа и обединете интересите си с доказани във времето партньори. Днес и утре може да постигнете максималното при преговори и съвместни делови участия. Гонете целта до дупка.
Стрелец
Проблемен ден за родените около 1 декември. Луна и Юпитер ви гледат в опозиция, а този аспект може да ви вкара в конфликти и проблеми със закона. Спазвайте уговорки и процедури. Работата в екип, поемането на колективна отговорности и инициатива ще ви предпази и защити от грешки, от непредвидени промени и разходи. Днес е важно да имаш на кого да се опреш и да разчиташ в живота.
Козирог
Днес всяка предложена възможност трябва да се използва. Добре е да се работи в екип, да се участва в колективни мероприятия и начинания, които ще помогнат да реализирате собствените си амбициозни проекти. Обединяват се ресурси и интереси в името на една обща цел. Ден на реката, която се пълни от много потоци по пътя си към морето. Подпишете нов договор, бъдете сред свои.
Водолей
Днес и утре късметът ви се връща, печелите подкрепата на спонсори, шефове и симпатизанти. Обединете и насочете приятелските сили в една взаимно изгодна посока. Денят е благоприятен за подписване на колективни трудови договори, за старт на съвместна делова и творческа инициатива. Правите първа крачка към нещо отдавна решено и замислено, а някой вече реализира една мечта.
Риби
Днес родените във втората декада са в рискова юридическа позиция. Луна и Юпитер са в конфликт със Сатурн от Риби. Вероятни са проблеми с родители и деца. Някой върши нещо на своя глава и после вие трябва да плащате и оправяте нещата. Обединете семейството и екипа и разпределете отговорностите. Няма да се справите без помощта на доверени хора. Потърсете длъжниците си.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Юли 2024 година