Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е печеливш ден

Видяна: 5800 пъти

Овен
Чудесен ден за сделки с имот, за огледи на терени, на които може да започнете нова дейност или да разширите старата. Не се отказвайте от покани за гостуване в провинцията. Днес съдбата ви помага да намерите нещо търсено отдавна. Всяка инициатива ще има перспектива. Добре е за срещи и запознанства, но в утрешния ден ограничете контактите с непознати и нищо ново не започвайте.
Телец
Ден на заземяване и увреждане на имотни и наследствени дела и делби. Някой купува имот, друг вече прави първа копка и започва ремонт. Всяка инициатива ще се отплаща напред във времето, но на първо място е възможността да осигурите терена за бъдещата си работа и живот. Защитете си гърба, марката и патента, подсигурете средата, в която ще живеете и работите утре.
Близнаци
Днес и за родените в третата декада ще има повече екстри, ще се уреждат с лекота всякакви имотни дела, ще се приключват успешно сделки и преговори с бъдещи спонсори и инвеститори. Някой купува или наследява имот, започва ремонт или строителство. Всяка инициатива ще ви носи ползи, ще обезпечава, бъдещето ви и това на деца и внуци. Вземете важно решение и се подсигурете.
Рак
Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Намирате нещо търсено отдавна, уреждате бартерни сделки. Участвайте в огледи и търгове, кандидатствайте за странично финансиране и по европейски програми. Получавате подкрепа в труден момент и може да сключите нови договори. Всяка среща ви води към върха на голямата ви амбиция. Нищо важно не оставайте за утре.
Лъв
Днес може да се подсигурите двойно в имотен план. Ако вече имате жилище, купете имот в провинцията, търсете и подходящия офис или ателие, в които да развивате допълнителен семеен бизнес. Включете близките и децата, разпределете отговорности, роли и пълномощия и разширете базата, на която ще живеете и работите съвместно. Днес ще спечелите и в ролята на посредник.
Дева
Родените в третата декада ще имат проблеми и главоболия около преговори и сделки с недвижим имот. Може да се наложи да викате и майстори, а започнатият ремонт ще се проточи. Завладяват ви фикс идеи и фобии, Луна и Нептун са в конфликтни аспекти към Слънцето ви. Не споделяйте идеите си, един ще ви се подиграе, а друг ще се опита да ви ги открадне. Осигурете си стабилна законова защита.
Везни
Днес може да станете горд собственик на имот или да намерите подходящата база за развитие на бизнеса си. Участвайте в брокерски инициативи. Помагайки на приятел намирате нещо търсено и подходящо и за себе си. Не се отказвайте от предложения, цялото семейство ще ви помага да реализирате замислите си. Днес се сеят полезни растения, реализират се на практика полезни идеи.
Скорпион
Ден за преговори с близки и роднини, може да уредите имотна сделка и да намерите отдавна търсеното място, където да живеете или да реализирате бизнес инициативите си. Не се отказвайте от нито една възможност и покана. Играйте двойнствени игри и все някъде късметът ще ви се усмихне. И в любовта няма да останете на сухо. Чакат ви незабравими срещи за уикенда.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада ще има моменти на принуда и агресия. Не приемайте предложения, които ви ощетяват в имотен план. Роднини и колеги поставят неприемливи условия по съвместни дела и делби и се опитват да ви налагат избора си. Ако се наложи пътуване, идете лично. Движете самостоятелно задачите, не използвайте посредници, днес всеки си играе неговата игра.
Козирог
Чудесен ден за нови начинания, за устройване на ново място и за сделка с недвижим имот. Сега е момента да си подсигурите гърба и терена за работата, която предстои. Осигурете си спокойно място за личен живот и творчество. Разберете се с роднините по спорните имотни въпроси. Нищо важно да не се отлага за утре, когато на всяка крачка ще срещате спънки и противопоставяне.
Водолей
Ден на базовите проекти. Решавате спорните въпроси, преговаряте с близки и познати и си осигурявате подходящ терен за нуждите на бизнеса, семейството и бъдещата работа. Всяка инвестиция ще е ценна. Кандидатствайте за странична работа и финансиране. Сключете нови договори, търсете ново място за развиване на основна или паралелна дейност. Ще получите и нужните ви пълномощия.
Риби
Днес и за родените в третата декада съдбата е подготвила изпитания. Очертават се проблеми във връзките, трудно ще се разберете с роднините и децата, особено ако има да се дели бащин имот. Ще ви се предложат два варианта, не се отказвайте и от двете възможности. До два дни ще се разбере кое ще ви е от полза, а може и двете да ви свършат работа. Бързо реализирайте идеите, не споделяйте.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Юли 2024 година