Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в петък

Видяна: 5040 пъти

Овен
В деня преди точното новолуние в конфликтния ви Рак тъмнината в отношенията е непрогледна. Както и да постъпиш ще засегнеш нечии интереси или ще те настъпят по мазола. Не планирайте тежки физически натоварвания и преговори с хора, които винаги ви провокират. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, спазвайте диета, почивайте, подложете на проверка връзките си.
Телец
Ден с негативно излъчване, лесно се стига до изтощение. Не се напрягайте с много задачи и с тежка физическа работа. Прочистете се от отровите в тялото и в душата, нужна е диета. Този ден изисква да дадем прошка или да се обърнем и продължим по своя път, ако не получаваме разбиране и подкрепа. Не се обвързвайте с никого за нищо, сложете край на фалшивите връзки.
Близнаци
Опасен и рисков ден, особено в посока на любовта и личните ви връзки. Очертават се изневери и срещи с хора, които ще ви провокират и стимулират към грешен избор и вредни за вас отношения. Нищо ново да не се започва. Вероятно е да ви спретнат компромат, от който ще излезете не само емоционално, но и материално ограбени и ощетени. Вечерта се приберете навреме у дома.
Рак
Луната е погълната от сянката на новолунието, което е най-слабият момент в сатурновата ви дупка. Попадате в плен на илюзии и странично влияние. Внимавайте с алкохола, важно е да владеете ситуацията във всеки момент. Невниманието ви може да се използва, а каквото загубите трудно ще възстановите. Препоръчва се прочистваща диета. Лъсва проблемът във връзките, някой изневерява.
Лъв
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в Рак, което е най-рисковият момент в сатурновата ви дупка. Не тръгвайте с голямата кошница, не планирайте активни мероприятия с екстремно физическо натоварване. Започнатото с голяма амбиция зацикля, създава проблеми и разходи. Тази вечер се приберете навреме у дома. Луна и Венера са в стимулиращ изневерите съвпад.
Дева
В деня преди новолунието се чувстваме уморени и апатични, енергията сякаш изтича между пръстите ни. Не планирайте отговорни задачи и намалете физическото натоварване. Не е ден за дебюти, за каскадьорски изпълнения и участия в състезания и конкурси. Всеки избор ще бъде манипулиран и няма да даде коректни резултати. Като капак са вероятни и изневери. Стойте мирни.
Везни
Днес нищо не върви, тъмнината на новолунието замъглява погледа, пречи на връзките и завоалира истинските проблеми. Четири планети ви гледат в аспект на чук и наковалня от знака на Рака. Всичко, което дълго сте неглижирали ще предизвика проблем и ще ангажира цялото ви внимание. Бъдете особено внимателни, не рискувайте, не изневерявайте и на оставайте дома без надзор.
Скорпион
Предстои новолуние в хармоничния ви Рак. За другите това ще е рисков и изчерпващ силите и възможностите момент, но за вас това ще е ден на печалби поради пропуските и илюзиите на околните. Не е нужно нищо да предприемате, това което искате или ви трябва само ще дойде при вас и ще ви потърси. Ден на кармични връзки, бъдете на разположение, окажете съдействие и ще спечелите.
Стрелец
Тъмнината на приближаващото новолуние е погълнала Луната. В такъв момент страда женското начало, не разбираме мотивацията в решенията и действията на партньорите си и позволяваме нежелани странични намеси. Не взимайте страна в спорове и се постарайте да изглаждате семейните конфликти. Днес и пророчествата са лъжливи, едно го мислиш, друго става, а трето се получава накрая.
Козирог
На предстоящото новолуние в знака на Рака Слънце, Луна и Венера ще ви гледат в опозиция, ще срещате неразбиране, а може да се очакват различен тип предателства и изневери. Не си позволявайте отсъствия от дома, не е ден за командировки, независимо амбициите, които ви гонят. Ще загубите, ако неглижирате семейните задължения. Днес работата е добре да почака.
Водолей
Днес сметките ни може да излязат криви. Всичко се прави на тъмно и не по правилата. Тази вечер Луна и Венера се прегръщат в нощното небе, връзките са стимулирани емоционално, лесно се отива към изневери, а някой ще направи и бебето. Не поемайте излишни рискове и не се обвързвайте с неподходящи партньори. Компромисите ще се плащат в бъдеще. Спазвайте диета на всички нива.
Риби
Днес много неща ще се правят на тъмно, а вие и на светло може да изневерите на партньора. Днес и утре Луна, Слънце и Венера са в съвпад, а това включва трети в играта на любовта. Ще прекарате приятно, но да си знаете, че за всичко получено днес ще се плаща с лихвите утре. Родените във втората декада са на път да направят и бебето. Спазвайте диета, ограничете вредните връзки.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Юли 2024 година