Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Годеницата на милиардер си показа отпуснатите задни части

Лорън Санчес е живото доказателство, че един милиардер може да напусне семейството си и да избере за своя булка някой друг, а не супермодел.
Годеницата на Джеф Безос продължава да шокира обществеността и днес показа отпуснатите си задни части, без да се стресне от камерите на репортерите.

Една от най-богатите двойки в света отиваше на почивка и Лорън избра жълта рокля „а ла Мерилин Монро“, изработена от развяваща се материя, за влизането си в самолета.
Продуктът е на Къщата на Dolce&Gabbana, както и целият й тоалет, завършващ с мулета с токчета и трапецовидна чанта. Вероятно пазаруването в Италия е било голям успех!

Текстилът се оказа толкова ефирен, че с един полъх на вятъра разголи буквално всичко - от краката до задните части и бельото. Безос видимо беше във възторг и не скри усмивката си - очевидно се радва на разголените тоалети на дамата си. Деколтето вече не изненадва никого - Лорън винаги изглежда грандиозно, дори когато става въпрос за редовен полет.

Нека отбележим, че преди десет години Лорън Санчес отчаяно се опитваше да пробие в индустрията на телевизионната журналистика, след като страдаше дълги години поради трудности в обучението и откази за работа.
Сега тя е една от най-известните жени в света, излиза с холивудски звезди и посещава светски събития с годеника си милиардер, основателя на Amazon Джеф Безос, чието състояние е около 167 милиарда долара. Докато аферата й с Джеф със сигурност „укрепи статуса й“, възходът на Лорън започна преди него.
През 2019 г. стана известно за бурния й роман с Джеф Безос. Въпреки че не е ясно кога точно са започнали да се срещат: аферата на Лорън и Джеф беше разкрита за първи път от таблоида National Enquirer през януари 2019 г., докато и двамата все още бяха женени за вече бившите си съпрузи.
Беше съобщено, че Лорън и Джеф са имали осеммесечна афера, по време на която милиардерът е „возил любовницата си до екзотични дестинации с частен самолет на стойност 65 милиона долара, изпращал й е неприлични съобщения и еротични селфита и е организирал тайни срещи в луксозни частни имения“. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
05 Юли 2024 година