Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 6080 пъти

Овен
Луната излиза от хватката на новолунието и следобед попада в прегръдките на Венера. Лесно се отива към изневери, а тази вечер някой може да направи бебето, желано или не. Не отсъствайте от дома, бъдете честни в чувства и отношения. Днес любовният ви компас е разбалансиран, може да вземете грешното решение, ако не послушате интуицията. Отлагайте за утре важните инициативи.
Телец
Доверете се на предчувствията и инстинктите. Пълнолунието събира Слънце, Луна и Венера в хармоничния ви Рак. Вървите към стабилизиращи връзки, може да срещнете любовта на живота си при странни или конфликтни обстоятелства. Следвайте вътрешния си глас независимо какво се случва. Яжте само това, което ви се яде, откажете нежелана храна, дори и с риск да обидите някого.
Близнаци
Ден на устата, внимавайте какво ядете, какво казвате, искате или обещавате. Не правете компромиси в чувствата. Бъдете особено пестеливи в изказванията си и не засягайте чужди интереси. Добре е да насочите силите си повече към любовта и да се погрижете за интимния си живот. Слънце, Луна и Венера се целуват в нощното небе. Избягвайте конфликтите и бурните емоции.
Рак
Съвпадът на Слънце и Венера е нарцистичен аспект, независимо, че провокира любовни страсти и чувства. Всеки мисли за личния си интерес, но ще трябва да направи компромис, ако не иска да остане сам в любовта. Интуицията ви бележи пик, доверете се на подсъзнателното си усещане и ще направите верния избор. С някакво особено чувство усещате кое е полезно или вредно за вас.
Лъв
На това новолуние Слънцето е в изкушаващ съвпад с Луна и Венера. Очертават се любовни тройки и изневери, които може тотално да объркат живота ви. Вечерта ще видим Луната във формата на уста, внимавайте с храната и приказките, спазвайте диета на всички нива. Не се намесвайте в чуждите дела и не позволявайте намеси в своите. Точно днес не правете избор на цел и посока.
Дева
Днес Слънце, Венера и Луна са в съвпад в знака на Рака отговарящ за дома и семейните ценности. Един среща любовта, а друг прави първо предложение. Следвайте импулса, обединете чувства, ресурси и интереси и бързо направете своя избор. Родителите може и да не са доволни, Сатурн ви гледа подозрително от Рибите, но няма да се намеси със забрани. Доверете се на интуицията.
Везни
Денят е рисков и проблемен за родените около 5-15-и октомври. Луна, Слънце и Венера сключват пречупващ аспект с вашето рождено Слънце. Това новолуние поставя парливите въпроси на масата за преговори, както в делови, така и в емоционален план. Очертават се изневери и изнервящи положения, в които никой не отстъпва и не прави компромиси. Не взимайте прибързани решения.
Скорпион
Ден на пречистване и обновяване в духовен и физически план. Луна, Слънце и Венера от Рак ви облъчват стимулиращо и презареждат личната ви програма. Ден за любов, за приятелски срещи, за пътувания и търсене на благоприятно място за внедряване в бъдеще. Всичко може да се подреди по възможно най-добрия начин. Приключете вредни връзки, планирайте бъдещето и гледайте напред.
Стрелец
Ден на откровение в посока на чувствата и любовта. Идете там, където вече ви е отвело сърцето. Слънце, Луна и Венера са в прегръдка на това новолуние. Направете своя избор, подредете семейния живот и уточнете приоритетите с партньора. Вървите към срещи, които ще променят тотално посоки и съдби. Планирайте и пътувания в тези дни. Избирайте храната си по чувство и каприз.
Козирог
Новолунието в Рак противопоставя Слънце, Луна и Венера на родените около 5-15 януари. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси, а за вашите никой няма да се погрижи или поне да попита. Енергията ви е на кота нула, не участвайте в рискови състезания. И в отношенията се чувства напрежение и несигурност, а някой отстрани опитва да ви противопостави на близки и приятели.
Водолей
По незнайно какви пътища Водолеят често се привлича от родените под Рак. Това новолуние ще ви срещне с любовта и може да промени личните ви посоки и приоритети. Слънце, Луна и Венера от Рак пробуждат забравени чувства и страсти, провокират действия, които може и да сте си забранили. Луната е във формата на уста, а в деня на устата се усещат не само сладостите, но и горчивините.
Риби
Днес Слънце, Венера и Луна са в хармоничен аспект към Сатурн от Риби, а този аспект ще помогне да се оправят отношенията с родители и деца. Започнете благоприятните за всички промени. Доверете се на интуицията. С някакво шесто чувство ще усетите какво е полезно или вредно за вас, къде да бъдете и да останете и от къде бързо да бягате докато не се ви хванали с брачен договор.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Юли 2024 година