Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Цял град откачи заради Тейлър Суифт

Цял град откачи и си сменя името, заради нашумялата музикална звезда Тейлър Суифт.
Немският град Гелзенкирхен ще се нарича Суифткирхен по време на турнето на певицата, която ще направи там шоу на 17, 18 и 19 юли.

Първият видим знак е „преименуването“ на Гелзенкирхен на „Суифткирхен“.
„Swiftie“ Aleshanee Westhoff от Emmerich започна петиция за това през последните няколко седмици и писа до кмета Карин Велге. „Страхотна идея е временно да преименуваме Гелзенкирхен на „Суифткирхен“, поради което съм особено доволна, че можете да изпитате краткосрочното „преименуване“ на Гелзенкирхен на живо и отблизо в Гелзенкирхен днес“, каза Карин Велге в писмо благодарение на Aleshanee Westhoff.
Първата табела за влизане в града за „Swiftkirchen“ беше символично инсталирана от Alshanee Westhoff на Ebertstrasse още във вторник.
„Това е началният сигнал днес. През следващите дни ще поставим още много знаци на много посещавани места в Гелзенкирхен,” обявява Маркус Швардман, ръководител на градските връзки с обществеността.
Гелзенкирхен ще се трансформира все повече и повече в "Суифткирхен" през следващите дни. „Трамвай Тейлър Суифт“ от Богестра вече е на път, който със сигурност ще бъде атрактивен мотив за селфита, както и червените рамки, поставени в целия град, които също ще бъдат облечени в специален Swiftie тоалет.

Публикувана на
07 Юли 2024 година