Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 6680 пъти

Овен
Днес бъдете максимално активни, застанете на старта на нова дейност или връзка и започнете нов работен проект. Днес може да ударите шампанското в краба на мечтите си и да тръгнете в нова посока. Имате три дни на попътен вятър към голямата ви мечта и амбиция. Планирайте регистрации на фирми, подновете старо сътрудничество в бизнеса и предприемаческата дейност. Край с изчакването.
Телец
Ако днес изчаквате и се ослушвате ще дадете предимство на конкуренцията. Шефовете налагат забрани и санкции, някой се опитва да яхне творческата ви работоспособност. Родените в първата декада трябва да играят солово и да развиват собствен бизнес. Не разчитайте на нечии подаръци, после ще ги плащате с лихвите. Днес във въздуха витае агресия, подсигурете се максимално.
Близнаци
Най-добрият ден в месеца за старт на нови дейности и фирми. Подновете връзка и работа, от която сте печелили в миналото или създайте нещо ново, което ще стане база за бъдещите ви успехи в работата и бизнеса. Сега е момента да извоювате и придобиете повече права, творческа и лична сила и самостоятелност. Опитайте сами да сте си господари и да управлявате личните си ресурси.
Рак
Към обед Луната е в съвпад с планетата на търговската инициатива Меркурий, а този аспект ще помогне да регистрирате и стартирате фирмена дейност, да започнете паралелна работа и да защитите юридически лични амбиции и патенти. Всичко предприето ще разширява пълномощията ви и може да ви осигури така желаното финансиране и защита на бизнес планове и съвместни проекти.
Лъв
Луната навлиза в Лъв и среща Меркурий. Аспектът е особено благоприятен за преговори, за старт на нова фирмена дейност или подновяване на стари делови отношения. Някой ще почерпи за отварянето на собствен бизнес или паралелна дейност. Сега е момента да се преговаря, да се търсят нови съюзници, сътрудници, инвеститори и спонсори. До 9-и на обед плувате в свои води.
Дева
Днес Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Меркурий, а този аспект отговаря за личните търговски инициативи и стимулира старта на нови фирмени дейности. Пътувайте, водете преговори на място, опитайте да се срещнете с подходящите за съвместна работа хора. Може да тръгнете на някъде за удоволствие, но до вечерта ще се оформи и предложи нова бизнес оферта.
Везни
Днес не се препоръчва пасивност и изчакване. Водете преговори, направете освещаване на мястото, където ще развивате нова дейност. Добре е за старт на нова фирмена инициатива и за подновяване на делови отношения. Не чакайте по-добри времена, реагирайте без протакане на предложения за съвместна работа и участия. Вътрешната ви енергия търси поле за изява.
Скорпион
Луната навлиза в конфликтния ви Лъв и до вечерта среща Меркурий. Може да ви предложат съвместна инициатива, при която някой друг ще дърпа конците. Родените в първата декада може да получат примамливо предложение, но то по някакъв начин ще стегне примката на отговорностите около врата ви. Не взимайте решения, които биха ограничили ресурсите и самостоятелността ви.
Стрелец
Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и до вечерта среща Меркурий. До два дни може да стартирате или регистрирате фирмена дейност. Подновете стари делови контакти, опитайте късмета си в нови посоки на опитност, задълбочете любовните връзки. Само, който не опита няма да успее, а родените в първата декада са на път да завладеят нови пазарни ниши. Действайте активно.
Козирог
От днес инициативите ви вече дават резултат и привличат желаните покровители и спонсори. Покрай удоволствията ще се свърши и добра работа. Намерете начин да се срещнете с тези, с които смятате да работите съвместно или заедно да се справяте с трудностите на живота. Планирайте старт на нов бизнес проект и фирмена дейност. Нещо изгубено в миналото отново е на дневен ред.
Водолей
Днес обстановката е коренно различна, Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и изисква от вас активни защитни или нападателни действия. Който не атакува ще го атакуват и настъпят на болното и слабо място. Всяка среща в този ден ще е битка за надмощие, а може да ви настъпят и пред олтара. Родените в първата декада ще сбъркат, ако преотстъпят лични и фирмени права на друг.
Риби
Атакувайте по всички фронтове на личната ви амбиция. Днес няма прошка за грешка, а пропуските ще ни струват скъпо. Добре е да се уреждат имотни и фирмени отношения. Стартирайте нов предмет на дейност, затворете производствения си и работен цикъл, постарайте се да бъдете максимално независими при поръчки и доставки. И в любовта отстранете вредните дразнители и бъдете заедно.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Юли 2024 година