Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой ще е най-щастливият ви ден през новата седмица

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 8 - 14 юли 2024.
Овен - вторник, 9 юли
Радостна вест в семейството ще озари седмицата с положителната енергия. Може да става въпрос за бременност или сватба. Ще видите, че макар големите ви страхове по тези въпрос, Вселената си има собствен ход на събитията и опасенията ви са били безпочвени.
Телец - понеделник, 8 юли
Сключване на успешна имотна сделка или разрешаване на казус, свързан с жилище, което трябваше да разделите с роднините си, ще свали огромен товар от плещите ви. Просто вярвайте в доброто и ще се убедите сами, че то винаги побеждава.
Близнаци - неделя, 14 юли
Измъчваха ви големи страхове на любовния фронт, имахте съмнения дали половинката ви е готова за сериозни отношения. През неделния ден ще разберете, че партньорът ви не просто ви обича, ами е готов да ви даде целия свят.
Рак - петък, 12 юли
В петък ще излезете от заплетена ситуация, сериозен конфликт във вашето семейство ще бъде разрешен. Вземете необходимия урок и просто продължете напред, без да натяквате на човека до вас за случилото се.
Лъв - сряда, 10 юли
В сряда една съдбовна среща със стар приятел от миналото ви напълно ще промени хода на събитията. Може да не усетите промяната веднага, но тя ще има благоприятен ефект в живота ви в дългосрочен план. Вселената винаги знае кого и кога да върне в живота ни. Доверете ѝ се!
Дева - събота, 13 юли
Бяхте убедени, че един близък до сърцето ви човек ви е изключил от живота си, но в събота той отново ще потърси път към вас. Вселената винаги събира сърца, които се обичат, независимо от времето и обстоятелствата.
Везни - четвъртък, 11 юли
В четвъртък късметът ви се развързва и всичко в работата ви, която беше изпаднала в тотален застой, ще потръгне. Много възможно е да получите увеличение на заплатата или пък дори да получите предложение за нова работа.
Скорпион - събота, 13 юли
Съботата ви зарежда с огромно количество любов, която смятахте, че липсва напълно в живота ви. Много възможно е именно в почивния ден да срещнете вашата мечтана половинка, че защо не и бъдещия ви брачен партньор. Никога не забравяйте, че преди изгрев слънце е най-тъмно.
Стрелец - понеделник, 8 юли
Един човек ви беше обещал материална помощ, която така и не ви даде. Днес ще разрешите много сериозен материален въпрос. Твърде възможно е да разберете, че скоро ще имате възможност да се сдобиете с ново жилище. Вселената чува всяко обещание и знае на кой кога да даде и на кой кога да вземе.
Козирог - събота, 13 юли
Съботният ден ще ви срещне с подходящите хора на много неочаквано място. Ще разберете истини, които напълно ще променят хода на събитията. Картите ще падат и вие ще осъзнавате кой човек трябва да премахнете от живота си, за да потръгнат проектите ви.
Водолей - сряда, 10 юли
Ще спечелите от лотарията на живота. В сряда Вселената ще изсипе върху вас цялото си изобилие. Ще получите неочаквано голяма сума пари, която ще ви помогне да изчистите задължения, а ѝ да планирате мечтаната лятна почивка.
Риби - неделя, 14 юли
Неделята ще ви донесе цялата необходима любов, за която сърцето ви жадуваше в последно време. Един човек, когото много наранихте, сам ще поиска да се върне в живота ви. Там, където има любов, има и прошка - сега не е време за его, просто се извинете от сърце и продължете напред. Нали точно това искахте?

Публикувана на
08 Юли 2024 година