Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Надежда от „Ергенът“ се върна при бившия си

Финалистката от "Ергенът" Надежда Вишева предизвика слухове, че се е върнала при бащата на детето си. Влюбчивото Наде, което не се свенеше да се целува пред камерата с ергенът Алек се показа от имението на бившия си съпруг, който е гръцки бизнесме. Блондинката е завела 8-годишния си син да се види с баща си и според запознати някогашното семейство се опитва да възстанови връзката като пак заживеят щастливо както преди, пише Хотнюз.
"В момента са решили да си дадат още един шанс, като са си обещали родителите му да не се мешат и пречат", издава близка.
"Днес е за днес! За усмивките, за слънчевите лъчи, за погледите, за усещането, за прегръдките, за истинската любов… и уханието на вкусна храна", написа в социалната мрежа Надежда и публикува не една и две снимки и сторита от завръщането си в гръцкото имение, където сама е споделяла, че е била като принцеса по време на съжителството си с бащата на детето й. "Златен залез за златни души...", разсъждава още хубавицата и още повече става ясно, че е на романтична вълна.

Още като влезе в "Ергенът" Надежда разказа за трудните си взаимоотношения с бившия й съпруг, който има бизнес с хотели. "Изостави ни с детето. Не се интересува много от нас", споделяла е в предаването тя. Русокоската избягва да назовава името му, въпреки че е имала 10-годишен брак и този човек е баща на единственото й дете към момента.

Публикувана на
08 Юли 2024 година