Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в днешния понеделник

Видяна: 7020 пъти

Овен
Днес ще успеете и ще постигнете напредък на всички нива, ако не слушате чуждите съвети и ако не допускате трети в отношенията, работата и любовта. Взетите самостоятелно решения ще носят ползи и придобивки, а действията направени под диктовка и въздействие от страна на странични хора и фактори ще ви водят към провал. Родените във втората декада са в силна и творческа позиция.
Телец
Символ на деня е дървото на познанието, от което Ева откъсва забранения плод. Бъдете много внимателни, не позволявайте на трети лица да се намесват в семейните ви и професионални връзки. Днес е добре да регистрирате собствена фирма и патент. Работете само за личните си интереси и не слушайте какво ви говорят, увещават и предлагат отстрани. На пътя ви застават опасни изкусители.
Близнаци
Днес е противопоказно да се работи в екип, да се подписват колективни трудови договори и да се провеждат срещи, с хора, които нямат нужните права и пълномощия. Ще имате успех само при двустранни срещи и контакти. Посетете капацитет в интересуващата ви област, проведете консултации със специалист, който да ви даде квалифицирано мнение и да разреши здравословните ви проблеми.
Рак
Днес може да излезете от зоната си на комфорт, ако позволите на случайни хора да се вмъкнат в живота, работата и приятелските ви чувства. Където се появи трети работата ще загрубее, ще загубите ценни позиции, инвестиции и възможности за печалба. Водете само двустранни преговори, разчитайте на проверени в годините партньорства и не приемайте нови хора в отбора.
Лъв
Днес ще спечелите от всякакви дейности и преговори, които се водят на четири очи и без странични наблюдатели. Където се появи трети ще има проблеми и предателства и работата може да се развали. Избягвайте случайните срещи и контакти, а на планираните не споделяйте тайни засягащи партньора. Ще постигнете много, ако сте честни и лоялни в играта и държите един на друг.
Дева
Днес е важно да не разширявате кръга от професионални и лични връзки и да не приемате нови членове в отбора. Концентрирайте се изцяло върху уговорената работа и поетите съвместни ангажименти. Където се появи трети работата ще се провали и може да се очакват негативни намеси. Внимателно подбирайте връзките си, ограничете случайните контакти, не говорете с непознати.
Везни
Днес ще ви се предлагат всевъзможни изкушаващи варианти. Не се съгласявайте с нито един, особено ако сте принудени да избирате между привидно доброто и злото. Днес нито доброто е достатъчно добро, нито злото ще навреди толкова, но е трудно да прецениш как ще се развие ситуацията в бъдеще. Водете само двустранни разговори, днес третият е излишен.
Скорпион
Днес и за родените във втората декада ще има изкушаващи покани и предложения. Срещите ви са заредени с особен фатализъм. Противопоказна е екипната работа. Не се включвайте на съвместни инициативи, не подписвайте и колективни трудови договори. Вероятни са изнудващи положения, при които ще печели някой стоящ зад кадър. Водете двустранни преговори, не са ви нужни свидетели.
Стрелец
Днес и за родените във втората декада съдбата е приготвила приятни изненади и възможности за бъдещи печалби. Планирайте само двустранни преговори, уредете си среща с човек способен да подкрепи и финансира личните ви инициативи. Елиминирайте чуждото присъствие, особено ако считате натрапника за конкурент. Днес всеки си плете кошницата, работете за личния си интерес.
Козирог
За днес планирайте само двустранни срещи и преговори. Разговаряйте с шефовете отделно от колектива и без чуждо присъствие. Лесно може да се договорите за бъдещата работа, за заплати и нови договори. Не споделяйте пред трети лица нищо важно за съвместната ви дейност или личен живот. Около семейното ви гнездо се навъртат кукувици и се готвят да снесат своето яйце.
Водолей
Днес и родените във втората декада се включват в битката на интереси и позиции. Не участвайте в колективни начинания. Какъвто и проблем да имате обсъдете го насаме с тези, които го създават или може да помогнат да го разрешите. Моментът не е подходящ за нови запознанства. На прага сте на фатално привличане, което може да ви свърже с неподходящите за бъдещето ви хора.
Риби
Днес е добре да си затваряте устата, да не коментирате и да мълчите като риба, особено в големи компании или в места, където се събират хора с противоречиви амбиции и интереси. Важните дела разрешете насаме с подходящите хора. Ден за среща с учителите, с лекари и специалисти в интересуващата ви област. По пътя си може да срещнете риба-прилепало, бягайте от такива хора.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Юли 2024 година