Новина от категория България
Архив на публикациите

Ревнивият Христо с един удар разкъсал сърцето на Ангел

Обвиняемият за клането в Слънчев бряг Христо Димитров изпитвал брутална ревност към любимата си Ивет. Това разкри пред Флагман.бг прокурорът по делото Ангел Георгиев.
По искане на държавното обвинение Окръжният съд в Бургас остави в ареста 38-годишния мъж от Ловеч, който наръга 31-годишния Цветелин Якимов на крайбрежната алея в Слънчев бряг.
Официално Ивет имала връзка с Христо, но въртяла любов и с Цеци. Това буквално вбесило 38-годишния мъж, който влязъл в пререкания с колегата си от отсрещната сергия на алеята. Христо с един удар буквално разкъсал сърцето на противника си.
„Мотивите са свързани с едно момиче, към което и двамата са имали т.нар. аспирации. Брутална жестокост и ревност от страна на извършителя, с еднократен удар, но директно в сърцето на потърпевшия. Изключително тривиално“, каза прокурор Георгиев.
Стана ясно, че хладното оръжие, с което е извършено убийството, е 21 см. Той го носил постоянно със себе си, въпреки че пред разследващите се е оправдал, че си го е купил същия ден.
В съдебната зала служебният му защитник представи скрийншот от записи от видеокамерите и обясни, че клиентът му бил провокиран от Цветелин. „Преди това също е имал заплахи от страна на потърпевшия. Той е много по-голям на ръст и размери, затова извадил нож – искал само да го сплаши, а не да го убива“, каза още адвокатът. Самият Христо остана безмълвен в съда. Не се възползва и от възможността за последна дума.

Публикувана на
08 Юли 2024 година