Архив на публикациите

Щерката на Мадам Мулти вдигна пищна сватба край Рим

Единствената дъщеря на Илия Павлов - Паола, се омъжи на пищна сватба през уикенда. Каза "да" на любимия си Ханс, с когото има връзка от около 5 години, а от миналия април са и родители на момиченце. Младежът е чернокож.
Сватбата се е състояла в тузарска вила край Рим. Гостите са били над 250 - от целия свят, но има и българска следа. Сред сватбарите от България бяха Марта Вачкова заедно с дъщеря си Рада.
"Прекарахме прекрасно с вас - Поли, Ханс и Дарина. Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост", написа развълнувано Вачкова.
Дарина Павлова държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината. Мадам Мулти има разкошна къща на остров Сардиния, както и просторен апартамент в центъра на Рим. През останалото време живее в Америка, а през зимните месеци отскача до Дубай, където е доведената й дъщеря Венцислава - дете от първия брак на Илия Павлов. Тя е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия изток.лупа

Публикувана на
09 Юли 2024 година