Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кого вторник носи късмет

Видяна: 6240 пъти

Овен
Днес и за родените в третата декада късметът ще се усмихне. Сключете нови договори, пътувайте, уредете срещи на място, търсете нови съюзници и сътрудници и кандидатствайте за странично финансиране. Добре е на първо време да започнете нещо, което бързо ще приключите и то може да стане база за дълготрайните ви начинания. Не се ограничавайте и в храната, днес не се пълнее.
Телец
Родените в третата декада да не бързат. Символ на деня е колесницата на победата, но при вас тя ще закъснее и ще дойде почти в края на работното време. Изчакайте спокойно своя шанс, не се хвърляйте на прибързани връзки и покупки. Следобед ще намерите нещо много по ценно и подходящо за случая, който в момента ви вълнува. За вечерта не правете планове, нещо ще се обърка.
Близнаци
Ден на протегнатите ръце, бъдете честни и принципни в отношенията. До края на работното време ще постигнете напредък в преговорите и може да подпишете съвместни договори. Проявете творческа активност, целта е лесно достижима. Ако започнете да правите нещо съвсем несъзнателно, продължете в тази посока. За след работа не планирайте рискови и натоварващи ви срещи.
Рак
Ден за представителни фирмени срещи, за привличане на спонсори и осъществяване на перспективни съюзи. Подпишете съвместни договори. Днес уреждате важна сделка и поръчка, влизате в нова среда, получавате желаните награди и пълномощия. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани.
Лъв
Денят ще донесе предимства за родените в третата декада. Водете активна и агресивна политика. Не чакайте, не протакайте, поставете условията си по време на преговори и вземете своето от живота. Успехът ще следва тези, които обединят сили и интереси и подпишат съвместни договори. Оставете инстинктите да ви водят, може би човекът, който търсите днес върви до вас.
Дева
Ден на изгодни предложения и контакти с подходящите за бъдещето ви партньори. Всеки старт ще е успешен, всяко предложение ще носи ползи и за двете страни. Протегнете ръка, подберете си хората, с които ще вървите напред, ще работите, живеете и тренирате заедно. Ден за създаване на нови отбори и за включване в нова група по интереси. Хапнете си сладко, не се пълнее.
Везни
Бъдете активни във връзките, обадете се на приятели, подновете или уточнете любовните си отношения. Тази вечер ледовете се топят, от утре Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от Лъва. Подайте ръка и приемете протегнатата. Може да се сключат взаимно изгодни спогодби и договори. Не изпускайте нито една възможност да стабилизирате работата и личния си живот. Не е време и за диети.
Скорпион
Денят е зареден с особена агресия. Родените в третата декада да бъдат внимателни в действията и приказките. Спазвайте изискванията за безопасност при работа с електроуреди и техника. Не е ден за участия в екстремни спортове и изяви свързани с тежко физическо натоварване. Марс, Уран и Луна са в конфликт с рожденото ви Слънце. Лъжите ще ви създадат повече проблеми отколкото предполагате.
Стрелец
Денят носи успех и късмет там, където се събират хора с отговорни и честни намерения. Подновете стари връзки и създайте нови. Може да се сключат взаимно изгодни сделки и да се осъществи ползотворно бъдещо сътрудничество. Мислете и действайте в една по-далечна перспектива. Всичко предприето в момента ще ви обезпечава и внедрява на силни делови позиции.
Козирог
До обед сърфирайте на вълните на чуждата инициатива, възползвайте се от екстрите, за които някой друг се е погрижил и е работил. Следобед Луната навлиза в хармоничната ви Дева, която е и най-благоприятен партньор в делови и семеен план за родените под Козирог. Очертават се три дни на успехи и постижения, на печалби и привличане на спонсори. Дано ви остане време и за любов.
Водолей
Днес и за родените в третата декада ще стане напечено. Бъдете внимателни при пътувания и при работа с електроуреди. Съвпадът на Марс и Уран в Телец е в конфликт с Луната и с вашето рождено Слънце. Уран е открит с електричеството, а този му аспект с Марс провокира опасните мълнии в живота ни. И независимо Яворов в обществен мащаб, ако удари гръм ехото дълго няма да заглъхне.
Риби
Не изпускайте нито един шанс и благоприятна възможност да си подредите живота, да влезете в нова делова и творческа среда и да започнете желаната работа или връзка. Лесно се усвояват знания и житейски уроци. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Днес и храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Вечерта срещате открита опозиция.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Юли 2024 година