Новина от категория България
Архив на публикациите

Номерът с фалшивите писма на дерибеите

„Всеки, който е имал паролата за моя имейл, може да я е дал на друг. Но мисля, че кръгът е ясен на хората.“. Това заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов на въпрос кой е пуснал от негово име имейл до посланиците на ЕС и НАТО.
Снощи, сайтът "Капитал" разпространи "писмо", за което твърди, че е подписано от зам.-председателя на ДПС Станислав Анастасов. В него на посланиците се казвало, че почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган е провалил избора на евроатлантическо правителство и така е направил хибридна атака в полза на Русия.
„Глупости! Няма такова писмо, това е фалшификат.“, опроверга информацията още снощи Станислав Анастасов. По думите му 7-8 души са имали паролата за имейла му, от който въпросният документ е разпратен.
"Тепърва ще се установява кой е. По-големият въпрос е кой се опитва да взриви единението на ДПС. Няма никакво съмнение, че този фалшификат е направен единствено с тази цел", коментира той.
"Всеки от нас е направил най-доброто за успокояване на страстите. Както виждате, дерибеите правят точно обратното - с фалшиви писма и с фейкове се опитват да нагнетяват страстите. Няма да им мине номерът", заключи зам.-председателят на ДПС.

Публикувана на
09 Юли 2024 година