Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Брад Пит неустоим, фенка тайно влиза в леглото му, остава там 10 часа

Брад Пит е от актьорите емблеми на Холивуд. Красив, уверен и абсолютно отдаден на киното. Два месеца преди да завърши журналистика, решава да преследва мечтата си и не след дълго целият свят научава името му. Изиграл е почти всеки възможен образ в киното и във всеки от тях е бил секси. Той е първият, достигнал два пъти върха в класацията на списание “People” за най-сексапилен мъж.
Въпреки годините си днес изглежда по-добре от всякога и продължава да вълнува феновете си.
Заминава за Холивуд с 325 долара в джоба си. По това време спира да използва пълното си име и става просто Брад Пит. Помага му певицата Мелиса Етъридж, която му позволява да спи на канапето ѝ. Преди да стане звезда, младият Брад работи като товарач, шофьор, продавач на хладилници, чистач на басейни и дори талисман на “El Pollo Loco”.
Като един от най-сексапилните мъже в Холивуд, Брад Пит има връзки с доста от красавиците на своето време. Любовният му живот под прожекторите започва с певицата Санита. Връзката им трае 4 години, като едновременно с нея, актьорът се среща и със съпругата на Майк Тайсън – Робин Гивънс. Следват кратки афери с актрисите Кристина Апългейт, Джил Шьолен и Елизабет Дейли. С Шьолен дори се сгодяват за три месеца, но всичко приключва по нейна вина.
По-късно се влюбва в по-малката си с 10 години колежка Джулиет Люис и докато е с нея, излиза и с Джина Дейвис. След това има кратка връзка с Танди Нютън. През 1996 година се сгодява за Гуинет Полтроу, но седем месеца по-късно годежът е отменен.
Първата му съпруга става Дженифър Анистън през 2001 година. Но срещата му на снимачната площадка на “Мистър и мисис Смит” с Анджелина Джоли слага край на брака им. Брад и Анджелина започват връзката си през 2004. Женят се десет години по-късно и се разделят през 2016 година.
През 1999 година негова фенка – Атина Роландо – нахлува в холивудския му дом, където се облича в дрехите му и лежи в леглото му повече от 10 часа. В резултат на това, 19-годишната Атина получава ограничителна заповед да не доближава актьора на по-малко от 200 метра в следващите 3 години.
През 2018 година властите в Малайзия забраняват излъчването на реклама на “Toyota” с участието му. Причината е, че актьорът бил прекалено красив и имало опасност да създаде комплекси за малоценност в мъжката част от жителите на азиатската страна.

Публикувана на
09 Юли 2024 година