Новина от категория България
Архив на публикациите

Мръсната игра стана още по-мръсна.

17 -те от представителната извадка на оядените онбашии в ДПС, за които редовите депесари гласуват с отвращение, и досега не смееха да гъкнат, защото точно тия онбашии в „заедност“ си пиеха уискито с почетния председател и го заливаха с интриги, слухове, небивалици срещу всеки, който по места им пречеше на рахатлъка, продължават да цепят ДПС с мантрата „изпълняваме това, което ни каза почетния председател“.
В партията, която нарича себе си иначе „движение за права и свободи“, най-смешното е, че излизат някакви хорица и викат така ни каза Доган, това предаде Доган, Доган нареди, и го представят като не само решение като на невидим „диктатор“, но и като смехотворни говорители на невидимия „вожд“, който пък нито потвърждава, нито отрича.
Те щели да бойкотират събрание на парламентарната група, щели да бойкотират каквото си поискат, щото почетният председател тъй бил казал в летните си Сараи. Връщане назад нямало.
Е, как да няма, бе, нали точно това правите в „заедност“ с почетния си председател?! – връщате ДПС в онова миризливо на гнило блато, в което живуркаше години наред. Точно там се връщате режисирано, контролирано и напълно умишлено.
От втора политическа сила сега, това, което предстои е ДПС да се върне в закостенялото си русло на бутикова партийка – с 15-20 депутати.
Дали е случайно, че ДПС на всяка цена трябва да се разцепи по плана на ония, „твойте“ от снимката, за да се свие до партията, която е четвърта, че и до пета да стигне.
Може и да изглежда много „умно“ всичко това, може и „морфичен резонас“ да е, ама не всички са кретени в тая клета държава, че да не могат да разберат какво точно правят „феодалите“ в ДПС.
Пеевски може и да е най-лошия човек на вселената, ама евалата, че има характер и смелост да разбуни мръсното блато на ДПС и да опита да направи истинска революция, помитайки крадливите, оядени, алчни онбашии, които бяха задушили партията почти до кома. Няма нормален, редови депесар, който да не знае това.
Да, това е война между „новото“ и „старото“ и ще вземе своите жертви.
„Не се ебавайте с мен!“ обичал да казва Доган. Хубаво, ама в момента чрез тия 17, дето се праскат, че са неговите говорители, точно Доган се ебава със собствената си партия и я води до самоубийственост.
В полза на кого?
Има и нещо много по-опасно и отвратително. Същите тия онбашии, говорещи от името на „почетния председател“, заплашват с етническата карта и насъскват турци срещу „българи“ по места.
„Заедност“ пишеше Доган и с това се гордееше някога, че го измислил.
Каква „заедност“, а? „Турци“ срещу „българи“? Щото на такива като Аталай и на Сали Табаков ще им спре „заедността“ да лапат?Afera.bg, със съкращение, заглавието на Пловдивмеди

Публикувана на
10 Юли 2024 година