Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви днес

Видяна: 6240 пъти

Овен
От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от Лъва. Любовта придобива представителен вид, а публичните ви изяви ще са на ниво. Сега е момента да търсите странично финансиране, да предложите проекти и оферти и да преговаряте с фирми от чужбина. Денят е благоприятен за участия в модни и светски събития, в търгове и изложби. Рекламирайте се по всички възможни начини.
Телец
Днес и утре късметът ви следва. Отхвърляте доста от важната работа, приятната ще ви зареди, а неприятната ще ви възнагради с допълнителни пари. Проведете разговори с чужбина, добре е да се направят заверки и резервации. Уточнете съвместни пътувания, делови и приятелски срещи. Възползвайте се от всяка предложена възможност за участия в престижни мероприятия и конкурси.
Близнаци
Днес е важно да водите преговори с близки и партньори от чужбина. Взетите самостоятелно и прибързано решения ще ви вкарват в капани, от които трудно ще излезете, а и конкурентите ви ще се възползват и ще ви ударят на слабото място. Не подценявайте страничната защита в тези трудни времена. Противопоказно е да си солов играч и да не се съобразяваш с тези, които владеят пазара.
Рак
Днес работете и действайте в една по-далечна перспектива. Обадете се на партньори и близки от чужбина, подайте документи за учене и работа, разучете условията за сключване на нови договори и уреждане на съвместни участия. Венера напуска знака на Рака и навлиза в знака на светската власт Лъва. Гответе се за престижни участия, някои любовни връзки може да приключат.
Лъв
Венера навлиза в Лъв, стимулира купона и артистичната ви изява. Купете моден артикул, участвайте в изложби и светски прояви. Търсят ви клиенти и спонсори от чужбина. Задвижете дългосрочна програма, мислете и действайте в по-далечна перспектива. Не се ограничавайте в храната. И любовта вече чука на вратата ви, а с нея идва и стимулът да се докажете и изявите себе си.
Дева
Венера вече е в Лъв, а това положение стимулира изкуството, занаятите и сценичната дейност. Афиширайте дарбите си, явете се на изпит и конкурс, търсете подходящото място за развитие на личните ви умения и талант. Ден за рекламиране и на дейности в чужбина. Водете преговори с чуждестранни фирми, заявете участия. Луната от Дева активизира и изявите на обществени събития.
Везни
Венера в знака на царската власт Лъва ще пренасочи мисли и действия в посока на артистични и творчески занимания. Качете се на сцената на живота, явете се на конкурси и прослушвания, облечете новите дрехи и посетете престижни артистични и модни събития. Днес е важно да привлечете погледите и да заковете вниманието на потенциални партньори, спонсори и клиенти.
Скорпион
За родените в първата декада се зараждат конфликти в любовта. Венера навлиза в знака на Лъва, насочва погледите ви към светските изяви и публичните участия за сметка на нуждите на дома, децата и партньора. И преговорите с чужбина навлизат в решителна фаза. Мислите повече за личния си интерес и бъдеще, а нуждите и желанията на близките остават на заден план.
Стрелец
Ситуацията се променя, вече сте притиснати от непредвидени обстоятелства и от интересите на тези, от които сте си позволили да зависите. Една покана и предложение от чужбина също има неизгоден за вас характер. В момента искате едно, а получавате друго в същата опаковка. Бъдете внимателни, застраховайте се с допълнителни клаузи при поръчки и подписване на договори.
Козирог
Водете преговори, направете резервации и поръчки, проведете срещи с потенциални спонсори, инвеститори и бизнес партньори. Осигурете базата, парите и съдействието, които ще ви помогнат да осъществите идеите си. Някой планира заминаване в чужбина, а друг вече има предложения от чуждестранни фирми. Съчетайте работата с почивката, от този ден вече сте пред пълни ясли.
Водолей
Напрежението при вас спада, лесно създавате ползотворни връзки, привличате спонсори и водите успешни преговори по важните проекти и задачи. Действайте активно, уредете си срещи с хора от вашия вид, с вашите стремежи, намерения и очаквания. Може да се постигнат споразумения изгодни и за двете страни. Печели честната игра и политика, очертават се договори и с чужбина.
Риби
Навлизащата в Лъв Венера стимулира светския живот и провокира артистичната ви природа към публични изяви на дарби и таланти. Всяка инициатива в този ден ще се отплаща в бъдеще с предложения и нови договори. Проблемът е, че може да влезете в неравностойни и ограбващи връзки. Луната ви гледа в опозиция от Девата. Не сключвайте колективни трудови договори.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Юли 2024 година