Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Охранителят, пребил младеж, се оказа полицай

Охранителят, счупил челюстта на младеж в плажно заведение, се оказа действащ полицай. Това съобщи главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев. Той е служител на Четвърто районно в Бургас. Полицаят е задържан и ще бъде дисциплинарно уволнен.
Само преди дни, пострадалият Владимир Радев и негов приятел разказаха, че са били в бар в къмпинг "Градина" на събитие за Джулай морнинг. При влизането бутат декор и пица, след което охранител посяга на едно от момчетата. 19-годишният студент се оплака, че челюстта му е била счупена на три места след удари с бокс.
Пострадалият е предоставил снимки на агресора, които са били разпространени в полицейски групи и различни формати и така е разкрита неговата самоличност, разкри Кангалджиев.
"Служителят ще понесе цялата строгост на закона. Той е задържан за 24 часа. Материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата с искане за налагане на мярка за неотклонение и повдигане на обвинение", допълни главният секретар на МВР.
Той разказа, че полицаят е на 21 години и е в системата на МВР от 2023 г. Към настоящия момент е в изпитателен срок и работи в патрулно-постовата дейност. /актуално

Публикувана на
11 Юли 2024 година